ACHTERAF BETALEN (NL) - KLANTBEOORDELING: 9.3/10 - GRATIS CADEAU T.W.V €17,99 BIJ BESTEDING VANAF €50 🎁 Voeg hier uw cadeau toe
ACHTERAF BETALEN (NL) - KLANTBEOORDELING: 9.3/10 - GRATIS CADEAU T.W.V €17,99 BIJ BESTEDING VANAF €50 🎁 Voeg hier uw cadeau toe

Blog - Schilderen op nummer - Painting Expert

Schilderen op nummer: dieren om van te houden

Schilderen op nummer: dieren om van te houden

Schilderen op nummer met dieren? De favoriet van velen, waarmee je op safari kunt of diep de jungle intrekt. Met dieren die je normaal gesproken niet zomaar tegen zou komen. Of waar we juist allemaal ontzettend van houden. Op een prachtig schilderij dat je op een toegankelijke manier zelf kunt schilderen. Op nummer, dus door voor de vakjes de bijpassende kleuren te gebruiken.
Schilderen op nummer: 7 tips om perfect te beginnen

Schilderen op nummer: 7 tips om perfect te beginnen

Aan de slag met schilderen op nummer? Heerlijk rustgevend en lekker creatief, zowel voor kinderen als voor volwassenen. Met prachtige ontwerpen en veel verschillende kleuren of eenvoudiger om mee te beginnen. Zodat je er op een leuke en creatieve manier mee aan de slag kunt, waarvoor we je natuurlijk een paar handige tips geven.
Wat is een schilderspalet en is het handig?

Wat is een schilderspalet en is het handig?

Een schilderspalet is een extreem dunne houten plank, meestal goed in de lak waarop een kunstschilder de (acryl)verf kan mengen. In het palet zit vaak een gat waar de kunstschilder of amateurschilder zijn of haar duim doorheen kan steken. De vorm is traditioneel rond, maar tegenwoordig ook vaak rechthoekig. Er zijn dus verschillende soorten paletten op de markt verkrijgbaar!
Welk formaat moet ik kiezen?

Welk formaat moet ik kiezen?

Een veelgestelde vraag: "Welk formaat moet ik kiezen?"

Iets wat ervaren klanten weten: soms is groter beter als het gaat om canvas afmetingen.

Dit is misschien geen goed nieuws voor degenen die nieuw zijn in het vak. Kleinere schilderen op nummer zijn minder duur en kunnen logischer zijn als je net begint aan schilderen op nummer.

Maar het is belangrijk om realistische verwachtingen te hebben. Als je een kleine schilderen op nummer hebt geprobeerd of overweegt, weet dan dat het er niet zo gedetailleerd of realistisch uitziet als een grotere schilderen op nummer

We leggen uit waarom en hoe je de beste maat kiest voor je volgende schilderen op nummer.

Schilderen op nummer inlijsten
2

Schilderen op nummer inlijsten

Oké je herkent het wel.. Je bent uren, dagen of soms maanden bezig met je schilderen op nummer. Al je energie en je stress zit erin en daar is het moment eindelijk.. HIJ IS KLAAR! Maak je de painting voor jezelf? Of geef je het liever cadeau aan je familie of vrienden? Precies! Dan werk je het helemaal mooi af met een lijst om je kunstwerk te laten schitteren.

We kregen veel de vraag van jullie waar je een lijst kan kopen voor je Schilderen op Nummer zonder er teveel geld aan kwijt te zijn.

Last van je nek? Bekijk onze tips!

Last van je nek? Bekijk onze tips!

Het komt wel eens voor: nekpijn! Je bent lekker bezig met je schilder op nummer schilderij, je kijkt op de klok en je ziet dat je al weer een paar uur bezig bent. Tijdens het schilderen heb je geen besef meer van tijd. Wat begrijpelijk is natuurlijk, want het is een onwijs leuke hobby! Waarschijnlijk zit je voorovergebogen en hierdoor kun je last van je nek krijgen. Dat willen wij natuurlijk niet, daarom hebben wij voor jullie enkele tips.
Tips en tricks voor het schilderen op nummer
9

Tips en tricks voor het schilderen op nummer

Zoals je waarschijnlijk al wel hebt gezien ben je bij ons aan het juiste adres voor schilderen op nummer. Misschien dat je recentelijk zelf een schilderen op nummer pakket hebt gekocht. Voordat je aan de slag gaat met het schilderen is het handig om dit artikel even goed door te lezen. We laten je vandaag namelijk de beste tips en tricks zien die we jou mee kunnen geven voor het schilderen op nummer voor volwassenen. Dankzij deze tips zorg je ervoor dat je op de juiste manier aan de slag zal gaan met het schilderij!