Deze site heeft beperkte ondersteuning voor je browser. We raden aan over te schakelen op Edge, Chrome, Safari, of Firefox.

Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis 🚚
Gratis cadeau van €25 bij minimaal €50. Voeg hier toe 🎁

5 Tips: Schilderen op nummer inlijsten

Schilderen op nummer inlijsten

Je herkent het wel.. Je bent uren, dagen of soms maanden bezig met je schilderen op nummer. Al je energie en je stress zit erin en daar is het moment eindelijk.. HIJ IS KLAAR! Maak je de painting voor jezelf? Of geef je het liever cadeau aan je familie of vrienden? Precies! Dan werk je het helemaal mooi af met een lijst om je kunstwerk te laten schitteren.

We kregen veel de vraag van jullie waar je een lijst kan kopen voor je schilderen op nummer zonder er teveel geld aan kwijt te zijn.

Je ontvangt alle benodigde materialen in jouw pakket. Daarnaast hebben wij een video verkrijgbaar om jouw frame te monteren. Let op! Dit is alleen voor Painting Expert frames. Stuur ons een e-mail naar info@paintingexpert.nl en wij sturen de video naar jou toe!

Houten frames van Painting Expert

Ook wij verkopen frames die goed aansluiten op onze schilderijen die wij verkopen. Daarnaast kun je ze zelf een kleurtje geven, mocht je dat leuk vinden! Klik hieronder om naar de houten frames te gaan.

Ga naar de frames

Veelgestelde vragen

 

Dit ligt aan de lijst die je gebruikt. De lijsten van Painting Expert hebben een andere handleiding dan andere lijsten. Ons advies is om onze handleiding te gebruiken of een e-mail te sturen naar info@paintingexpert.nl. Wij hebben namelijk een video ter beschikking.

Dit ligt aan de lijst die je gebruikt. De lijsten van Painting Expert hebben een andere handleiding dan andere lijsten. Je ontvangt alle benodigde materialen die je nodig hebt in het pakket.

Gratis en een snelle verzending

Altijd gratis verzending voor onze klanten

Winkelwagen