Deze site heeft beperkte ondersteuning voor je browser. We raden aan over te schakelen op Edge, Chrome, Safari, of Firefox.

Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis 🚚
Gratis cadeau van €25 bij minimaal €50. Voeg hier toe 🎁

Schilderen op nummer: canvas om in te kleuren

Schilderen op nummer: canvas om in te kleuren

Schilderen op nummer op een canvas om in te kleuren? Het is voor veel mensen misschien wel de leukste manier om even lekker te ontspannen. Door de vakjes in te kleuren, aan de hand van de getallen die daarin zijn aangegeven. Zodat je er op een laagdrempelige manier mee aan de slag kunt, terwijl je kunt werken aan prachtige composities en mooie schilderijen.

Wil je graag zelf werken aan mooie kunst voor aan de muur? Wil je het iemand anders cadeau doen of ben je gewoon benieuwd hoe het werkt als je gaat schilderen op nummer op een canvas? We leggen het je uit, zodat je precies weet hoe je daarmee kunt beginnen en wat je van ons kunt verwachten. Wij zorgen ervoor dat je ermee aan de slag kunt, ook als je er nog helemaal geen ervaring mee hebt.

Gebruik het schilderen op nummer op een canvas om even lekker weg te dromen, om nergens aan te hoeven denken of als ideale ontspanning om daarna geweldige voldoening te ervaren. Als het schilderij af is, waarna jij trots kunt zijn op wat je hebt gemaakt.

Hoe werkt schilderen op nummer?

Wil je schilderen op nummer en weet je nog niet precies hoe dat werkt? Geen probleem, we leggen het je graag uit. Omdat het heel eenvoudig is, het niet voor niets de populairste hobby van het moment is en omdat je er makkelijk mee kunt starten. Je kunt schilderen op nummer op een canvas, aan de hand van 3 duidelijke stappen:

  1. Bestel jouw schilderpakket
  2. Kleur de vakjes in
  3. Canvas omlijsten

1. Bestel jouw schilderpakket

Je begint met de keuze voor een schilderpakket. Waarbij je de keuze hebt uit een breed assortiment, bijvoorbeeld dankzij de diverse dieren. Dus heb je een favoriet dier of heb je altijd al eens op safari willen gaan naar de olifanten en de leeuwen? Wij zorgen ervoor dat je een heel andere wereld in kunt stappen, door online een van de schilderpakketten te bestellen.

Welk pakket je ook kiest, je ontvangt daarmee altijd alles wat je nodig hebt om te gaan schilderen op nummer. Dat betekent dat je van ons de verf ontvangt, net als de kwasten en penselen en natuurlijk het canvas waarop je aan de slag gaat.

Je hebt alles snel in huis, waarna je er meteen mee aan de slag kunt. Om op een mooie manier te gaan schilderen, ook als je daar nog helemaal geen ervaring mee hebt. En als het misschien de eerste keer is dat je een canvas in zal kleuren. Met de penselen en kwasten die we gewoon meeleveren, voor een compleet pakket om het schilderen op nummer zo snel mogelijk onder de knie te krijgen. 

2. Kleur de vakjes in

Op het canvas dat je van ons ontvangt staan de verschillende getallen aangegeven, die je kunt gebruiken om te gaan schilderen. De getallen in de vakjes horen bij de nummers op de verschillende kleuren verf. Door goed te kijken naar de getallen die horen bij de nummers, zorg je ervoor dat je de vakjes op de juiste manier in zal kleuren.

Tip: we helpen je graag om perfect te beginnen en leggen je graag uit waarom het schilderen bijvoorbeeld goed is voor je gezondheid. Ontdek op die manier de wereld van het schilderen op nummer, waarna je er zelf meteen mee aan de slag kunt.

Je zal merken dat je tijdens het schilderen op nummer op een canvas heel snel de voldoening ervaart. Als je ziet dat je een groot deel van de vakjes hebt ingekleurd. Met de verf die daarvoor bedoeld is, aan de hand van de nummers die erop staan aangegeven. Waardoor het niet moeilijk is om dit goed onder de knie te krijgen, zodat je er snel mee aan de slag kunt.

3. Canvas omlijsten

Heb je het canvas af tijdens het schilderen op nummer? Als het goed is heb je er een mooi schilderij van gemaakt, waar je trots op kunt zijn. Het canvas kun je natuurlijk inlijsten, waarmee je er een bijzonder schilderij van kunt maken. Om op te hangen aan de wand of om iemand anders cadeau te doen. Die op zoek is naar een mooie creatie, waar jij dan in alle rust aan kunt werken.

Hoe je er ook gebruik van kunt maken, met een omlijsting wordt het canvas een waar schilderij. Om trots op terug te kijken en extra voldoening te ervaren, nadat je klaar bent met het schilderen. En bijvoorbeeld om de motivatie te voelen om het nog een keer te doen, nu met een ander schilderij en een andere compositie.

Beginnen met een leeg canvas

Het schilderen op nummer op een canvas onder de knie krijgen? Je begint op een leeg canvas, al is die eigenlijk natuurlijk niet helemaal leeg. In plaats daarvan staan er alvast getallen op en zijn de vakjes aangegeven. Die je kunt gebruiken om op een mooie manier te schilderen, zodat je zeker weet dat er een geweldig schilderij zal ontstaan. Het canvas helpt je op die manier als het ware om de juiste plekken in de kleuren met de juiste kleur.

We begrijpen dat je misschien geen ervaring hebt met het schilderen, maar dat je het wel graag een keer wilt uitproberen. Het is dan een goed idee om dat te doen met het schilderen op nummer. Op een canvas dat je al een beetje op weg helpt en voorkomt dat je de moed snel zal verliezen.

In plaats daarvan zal je merken dat het best goed gaat, omdat het canvas al snel meer kleur gaat krijgen. Aan de hand van de vakjes die je inkleurt, waarmee je ervoor zorgt dat er ontstaat wat je aan het schilderen bent. Zodat je de kunstenaar in jezelf naar boven kunt laten komen. Ook als je er uitgebreid de tijd voor wilt nemen. Om het rustig aan te doen en zeker te wetend at je op een heel nauwkeurige manier kunt schilderen op het canvas. Netjes op nummer, om daarmee natuurlijk geen fouten te maken.

Met een eigen foto of prachtige landschappen

En ben je benieuwd naar de verschillende mogelijkheden om het schilderen op nummer op een canvas meer bijzonder te maken? We zetten een paar van de opties voor je op een rij:

  • Eigen foto
    Wat is er leuker dan het schilderen van een eigen foto? Je kunt op een creatieve manier aan de slag met de herinneringen die je hebt en de ervaringen die je met anderen deelt. Om ze weer op een bijzonder manier tot leven te wekken, om er nog eens uitgebreid van na te kunnen genieten. Wij zetten de eigen foto om naar een canvas met getallen, zodat jij er aan de hand van de nummers een mooi schilderij van kunt maken.
  • Bijzondere landschappen
    Wandel je graag door de natuur en geniet je daar van de mooie landschappen? Dan maken we het je met het schilderen op nummer graag nog een beetje makkelijker. Aan de hand van de landschappen die je in alle rust kunt schilderen. Om op je gemak te genieten van al het moois om je heen. Ook als je even niet naar buiten kunt of je daar de tijd niet voor hebt. Maar je wel kunt schilderen op nummer, zodat je toch de prachtige natuur even kunt ervaren.

Uiteraard heb je daarnaast de keuze uit allerlei andere ontwerpen. Voor een leeg canvas waar de getallen en vakjes alvast op staan, zodat je daarmee aan de slag kunt.

Kleuren op het canvas: schilderen op nummer

Wil je de kleuren op het canvas aanbrengen tijdens het schilderen op nummer? Wij zorgen ervoor dat je daar op een ontspannen en creatieve manier mee aan de slag kunt. Om het helemaal in je eigen tempo te doen en te genieten van de momenten die je doorbrengt met een kwast of penseel de hand.

We weten zeker dat je met het schilderen op nummer op een leeg canvas een heerlijke tijd zal hebben. Als je werkt aan het schilderij en de compositie die je zelf kiest. Of waarvoor je zelfs een eigen foto gebruikt, waardoor het geheel nog meer bijzonder wordt.

Gratis en een snelle verzending

Altijd gratis verzending voor onze klanten

Winkelwagen