Deze site heeft beperkte ondersteuning voor je browser. We raden aan over te schakelen op Edge, Chrome, Safari, of Firefox.

Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis 🚚
Gratis cadeau van €25 bij minimaal €50. Voeg hier toe 🎁

Hoe werkt een diamond painting pen?

diamond painting pen

Diamond painting kan een leuke hobby zijn voor mensen van alle leeftijden, maar als je nieuw bent in bij het painten van diamonds, moet je je misschien eerst vertrouwd raken met het gereedschap die nodig is om een meesterwerk te maken. De pen die bij onze diamond painting sets zit is aantoonbaar het meest belangrijke accessoire, want dit gebruik je om de diamonds op te rapen en ze nauwkeurig op het doek te plaatsen om een prachtig patroon te maken. Je denkt misschien dat het gebruik van je pen vrij eenvoudig moet zijn, maar voor nieuwe hobbyisten is het niet zo eenvoudig als je denkt. Er zijn ook verschillende soorten pennen waarmee je kunt werken.

Wat is een diamond painting pen?

Je diamond painting pen is essentieel voor je diamond painting pakket, want het is het gereedschap dat de diamonds van je dienblad naar het doek toebrengt. Als je de kunst van het diamond painten onder de knie krijgt, kun je de pen gebruiken die bij je diamond painting pakket geleverd wordt. Maar als je meer gevorderd wordt, wil je misschien investeren in andere soorten pennen waarmee je meerdere diamonds tegelijk kunt plaatsen.

Tip: Je kunt bij diamond painting ook jouw diamond painting eigen foto afdrukken, om vervolgens een prachtig kunstwerk te creëren.

diamond painting pen

Hoe gebruik je je diamond painting pen?

De basis pen die bij elke Painting pakket zitten zijn gemakkelijk te gebruiken. Gebruik de was, vul het kleine, holle uiteinde van je pen met was en gebruik dan die kant om diamonds te pakken en ze op het canvas te leggen. Diamond pennen maken het oprapen van de was overbodig, in plaats van de was direct op je pen aan te brengen voor je ze plaatst.

Je kunt ook een geavanceerde diamond painting pen gebruiken, die voorzien is van een klevend uiteinde, waarmee je meerdere diamonds tegelijk kunt oprapen. Dit lijkt, in sommige opzichten, op een normale pen, maar deze pennen hebben een plat, lijnvormig uiteinde, in tegenstelling tot het kleine ronde uiteinde van een normale pen, die maar een diamond painting steentje kan oppakken.

diamond painting pen

Verschillende soorten diamond painting pennen

Elk kunstwerk is uniek, en het gereedschap dat je gebruikt om het te maken moet dat ook zijn. Als het om diamond painting pennen gaat, zijn de stijlen eindeloos! Je vindt diamond painting pennen die gemaakt zijn van hout, leer, gel en nog veel meer materialen. Van dikkere pennen die gemakkelijk vast te pakken zijn tot dunne pennen die slank zijn, je perfecte gereedschap om een diamond painting schilderij te maken ligt binnen handbereik!

De Painting Expert pennen zijn er in allerlei kleuren en stijlen, waaronder sprankelende, met glitters en in diverse  andere kleuren. Kies een ontwerp dat jij leuk vindt en let erop dat je een pen vindt met een comfortabele greep. Zoals gezegd zijn sommige pennen slank, terwijl andere dikker zijn. Het hangt er echt maar van af wat het beste aanvoelt voor je hand. Er is geen goed of fout type pen. Probeer dus een paar stijlen uit, kijk wat goed in je hand voelt en geef uitdrukking aan je unieke persoonlijkheid.

diamond painting pen

Waarom investeren in een diamond painting pen?

Met honderden verschillende canvas ontwerpen beschikbaar, heeft Painting Expert een van de ruimste selecties aan doeken. Het maakt niet uit waar je in geïnteresseerd bent, we hebben een geweldige ontwerpen voor je - van dieren en natuurtaferelen tot mystieke en spirituele afbeeldingen. Diamond painten is een leuke activiteit om alleen te doen, of je kunt investeren in een ontwerp dat je vrienden of partner mooi zullen vinden en samen een project voltooien. Onze ontwerpen zijn ook perfect om cadeau te geven.

Maak jouw diamond painting kunstwerk

Bij de Painting Expert pakketten zit al het gereedschap dat je nodig hebt om een project af te maken, maar we hebben ook een serie hoogwaardige pennen. Als je graag de hele tijd aan projecten werkt en een snellere manier zoekt om je steentjes te plaatsen, dan moet je investeren in een van onze multi-pennen.

Ook leuk om te lezen:

  1. Diamond Painting: Vierkant of ronde steentjes?
  2. Welke lijst voor diamond painting?
  3. Hoe diamond painting inlijsten?

Veelgestelde vragen

De basis pen die bij elke Painting pakket zitten zijn gemakkelijk te gebruiken. Pak je was (lijm), vul het kleine, holle uiteinde van je pen met was en gebruik dan die kant om diamonds te pakken en ze op het canvas te leggen.

Bij Painting Expert kun je de beste diamond painting bestellen, zoals de diamond painting eigen foto.

Gratis en een snelle verzending

Altijd gratis verzending voor onze klanten

Winkelwagen