Deze site heeft beperkte ondersteuning voor je browser. We raden aan over te schakelen op Edge, Chrome, Safari, of Firefox.

Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis 🚚
Gratis cadeau van €25 bij minimaal €50. Voeg hier toe 🎁

3 Luxe lijsten: Welke lijst voor diamond painting?

Welke lijst voor diamond painting?

Welke lijst voor mijn diamond painting? Dit is een vraag die wij vaak horen. Diamond Painting is de nieuwe trend voor doe-het-zelf (DIY) kunstwerken! Maar wat zou een diamond painting schilderij zijn zonder een bijpassende lijst in prachtige kleuren die bij het schilderij en jouw wooninrichting passen?

Kleine acryl diamanten worden op jouw foto geplaatst en geven de foto een prachtig 3D effect. Nu is het tijd om jouw  kunstwerkje in het beste licht te zetten, bijvoorbeeld aan de muur of op een ladekast. Een schilderijlijst zonder glasplaat is ideaal als je dit wil doen.

Bij Paintingexpert.nl kun je jouw favoriete fotolijst kiezen uit een enorme keuze aan modellen en kleuren en deze tegen een mooie prijs bij ons kunnen bestellen.

Tip: Schilderen op nummer voor volwassenen en kinderen is ook een enorme leuke bezigheid. Bekijk gerust ons brede assortiment.

Heb je een diamond painting met een 40 x 50, 50 x 65 en 60 x 75 cm? Dan hebben wij een geschikte lijst voor jou in verschillende kleuren.

Wil je een diamond painting frame bestellen zonder glas? Bekijk ons assortiment diamond painting frames.

Diamond painting frame

Diamond painting frame: met of zonder glas?

Foto's of posters vaak achter glas wordt bevestigd. Dit niet altijd het beste voor een diamond painting foto. Het kan immers het speciale 3D-effect van jouw schilderij verminderen.

Sommige diamantschilders laten daarom het glas weg. Anderen gebruiken ons anti reflecterend glas om reflecties te vermijden en tegelijkertijd hun diamantkunstwerk te beschermen tegen stof en vuil. Als je twijfelt, probeer het dan met en zonder het glas.

Met binnen- of buitenraam?

Sommige diamond painting kunstenaars zweren ook bij het gebruik van een zogenaamd "passe-partout" om de afbeelding nog scherper te stellen door middel van een extra kader. Bij Painting Expert ontvang je een binnen- en een buitenraam, zodat jouw diamond painting mooi ingelijst kan worden.

Tip: Je kan ook jouw favoriete foto gebruiken voor een diamond painting eigen foto. Super leuk om te doen en je kan jouw favoriete foto uitkiezen!

Diamond schilderij schilderijlijsten op maat

Bij Painting Expert kun je jouw diamond painting fotolijst nauwkeurig op maat en met slechts een paar muisklikken online bestellen. Je kunt jouw gewenste fotolijst samenstellen uit een grote keuze aan lijsten, lijstprofielen, lijstkleuren, lijstmodellen en achterwanden.

De beste lijsten voor diamond paintings

Diamond paintings is de allerleukste trend op het gebied van kunstwerken. Net als schilderen op nummer werkt het rustgevend, echter maak je hiermee een kunstwerk dat aan de wand kan worden opgehangen of als presentje kan worden gegeven. Een prachtig kunstwerk verdient ook een mooie omlijsting of juist geen omlijsting om zo het kunstwerk echt voor zich te laten spreken.

Houten lijst voor diamond painting

In tegenstelling tot aluminium wissellijsten, heeft een houten lijst een luxere en mooiere uitstraling. Deze zijn verkrijgbaar in diverse soorten qua afwerking. Denk aan wit en zwart of bruin hout. Naast de kleuren en afmetingen, kan ook de breedte van de lijst nog bepalend zijn voor het laten spreken van jouw kunstwerk.

Diamond painting frame

Aluminium lijst voor diamond painting

Aluminium lijsten zijn verkrijgbaar in diverse kleuren. Belangrijk is dat deze goed in jouw wooninterieur past, maar ook goed aansluit op jouw diamond painting. Een zwarte wissellijst ter versterking van een zwart/witte diamond painting of een opvallend blauwe lijst wanneer je een kleurrijke diamond painting hebt gemaakt.

Veelgestelde vragen

Een frame voor een diamond painting bestel je gemakkelijk bij Painting Expert.
Foto's of posters vaak achter glas wordt bevestigd. Dit is niet altijd het beste voor een diamond painting foto. Het kan immers het speciale 3D-effect van jouw schilderij verminderen. Je kan hier een frame kopen zonder glas.

Gratis en een snelle verzending

Altijd gratis verzending voor onze klanten

Winkelwagen