Deze site heeft beperkte ondersteuning voor je browser. We raden aan over te schakelen op Edge, Chrome, Safari, of Firefox.

Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis 🚚
Gratis cadeau van €25 bij minimaal €50. Voeg hier toe 🎁

Wat voor soort verf wordt er gebruikt bij schilderen op nummer?

Wat voor soort verf schilderen op nummer

Welkom bij ons blogbericht waarbij wij de vraag beantwoorden wat voor verf er wordt gebruikt bij schilderen op nummer. Ben je benieuwd naar het antwoord? Lees dan snel verder!

Acrylverf, olieverf of tóch aquarelverf?

Het antwoord is op deze vraag is gelukkig vrij simpel te beantwoorden. Er wordt bij schilderen op nummer gebruik gemaakt van acrylverf. De acrylverf is aangemaakt op basis van water, waardoor de verf niet giftig is en veilig te gebruiken is voor volwassenen en kinderen.

Wat voor soort verf schilderen op nummer

Is acrylverf veilig te gebruiken en geschikt voor kinderen?

Acrylverf is geschikt voor kinderen. Onze schilderen op nummer sets zijn bedoeld voor kinderen van 5 tot 12 jaar. Daarnaast is de acrylverf op waterbasis aangemaakt en wordt ook in scholen gebruikt. Natuurlijk zijn acrylverven nog steeds niet geschikt voor consumptie.

Tip: Sluit de potjes na gebruik goed, zodat de verf niet uitdroogt.

Moet je de acrylverf mengen?

De acrylverf kun je zonder te mengen gebruiken. Dip jouw penseel en ga voor stap voor stap aan de slag met het creëren van jouw kunstwerk.

Wat voor soort verf schilderen op nummer

Kan acrylverf uit kleding verwijderd worden?

In de meeste gevallen kan acrylverf die nog niet is opgedroogd zonder problemen worden afgewassen. Opgedroogde acrylverf daarentegen is lastiger te verwijderen. In het geval van kleding zijn wasmiddelen op alcoholbasis vaak de enige oplossing.

Gratis en een snelle verzending

Altijd gratis verzending voor onze klanten

Winkelwagen