Leer schilderen: de beste manier om het te leren | Painting Expert
Achteraf betalen - KIYOH KLANTBEOORDELING 9.4/10 ⭐
Voor 23:59u besteld (ma-vr), morgen geleverd🚚
Gratis cadeau van €25 bij minimaal €50. Voeg hier toe 🎁
Achteraf betalen - KIYOH KLANTBEOORDELING 9.4/10 ⭐
Voor 23:59u besteld (ma-vr), morgen geleverd🚚
Gratis cadeau van €25 bij minimaal €50. Voeg hier toe 🎁
Leer schilderen: de beste manier om het te leren

Leer schilderen: de beste manier om het te leren

Leer schilderen met onze schilderijen op nummer. Het is de meest toegankelijke en leukste manier om ermee aan de slag te gaan. Wij maken het leren schilderen leuk, zodat je er zelf mee kunt beginnen als je nog helemaal geen ervaring hebt. Want heb je het misschien wel een keer geprobeerd, maar is het toen niet gelukt? Of zoek je een manier om het de eerste keer meteen goed te doen? Wat de reden ook is, wij helpen je het schilderen onder de knie te krijgen met de schilderijen op nummer

Je hoeft er niet helemaal zelfstandig mee aan de slag, terwijl jij uiteindelijk de verf op het doek zet. We hebben het canvas alvast voor je voorbereid. Én je hebt de keuze uit een breed assortiment, zodat je van alles kunt schilderen dat je graag aan de muur op zou hangen.

Wij begrijpen dat het leren schilderen in eerste instantie best lastig kan lijken. Kan lijken, omdat het in de praktijk voor de meeste mensen ontzettend meevalt. Wij zorgen ervoor dat je daarmee aan de slag kunt, aan de hand van een aantal belangrijke voordelen. 

5 voordelen van schilderen op nummer

Hoe leer je schilderen en houd je het voor jezelf zo leuk mogelijk? Wij zetten 5 belangrijke voordelen van het schilderen op nummer voor je op een rij:

  • Enorm assortiment schilderijen
  • Nummers in de vlakken
  • In je eigen tempo aan de slag
  • Schilderen met acrylverf
  • Aan de muur ophangen

1. Enorm assortiment schilderijen

Leren schilderen is een kwestie van oefenen en van motivatie. Je wilt oefenen om de technieken onder de knie te krijgen. Want, hoe dik moet je de verf aanzetten? En wat gebeurt er als je de kleuren een beetje in elkaar over laat lopen? Of juist helemaal niet? Dat zijn dingen die we je uit kunnen leggen, maar die je eigenlijk zelf zou moeten ervaren.

Bovendien heb je de keuze uit allerlei producten en thema’s. Je kunt kiezen uit dieren, van bloemen, steden en bijvoorbeeld kunst. Op die manier krijg je een beter beeld van wat er allemaal beschikbaar is, om daar je favoriet uit te kiezen.

2. Nummers in de vlakken

Zodra je de bestelling eenmaal in huis hebt wil je daar natuurlijk zo snel mogelijk mee aan de slag. En dat maken we je daarom makkelijk, aan de hand van de nummers op het canvas. Die geven aan welke kleur je op welke plek moet gebruiken. Het geeft precies aan wat er nodig is om tot het ontwerp of het thema te komen, zodat je dat niet allemaal zelf hoeft in te schatten.

Je hoeft geen rekening te houden met de verhoudingen en bijvoorbeeld de compositie. In plaats daarvan zorg je er aan de hand van de nummers voor dat je kunt leren schilderen. En dat je meteen ziet wat het oplevert, ondanks dat je natuurlijk zelf bepaalt hoe lang je eraan werkt en hoe vaak je even gaat schilderen.

3. In je eigen tempo aan de slag

Leer schilderen tijdens een fijne nieuwe hobby, waarbij jij bepaalt in welk tempo je daarmee aan de slag gaat. Dus heb je er af en toe een uurtje voor over? Of vind je het heerlijk om heel de ochtend, de middag of heel de dag te gaan schilderen? Jij bepaalt, omdat je daarin de volledige vrijheid hebt.

De acrylverf droogt over het algemeen snel, maar je kunt er de volgende keer gewoon weer mee verder. Dankzij de diverse vlakken met daarin de nummers bepaal je zelf hoeveel je er achter elkaar wilt doen en wanneer je even pauze neemt.

4. Schilderen met acrylverf

Tijdens het leren schilderen gebruik je acrylverf. Dat is verf op waterbasis, waarmee in principe iedereen het leert. De verf laat zich makkelijk verwerken en is daarom goed geschikt om de verschillende technieken onder de knie te krijgen.

5. Aan de muur ophangen

Heb je het schilderij af? Gefeliciteerd! Je hebt leren schilderen, en dat is bovendien niet alles. Je kunt het schilderij bij je thuis ophangen, om trots terug te kijken op wat je allemaal voor elkaar hebt gekregen.

Het is voor veel mensen bovendien een fijne motivatie om binnenkort met de volgende aan de slag te gaan. Op die manier heb je er snel een leuke hobby bij, waar je ontzettend veel plezier aan zal beleven. Wij zorgen ervoor dat je het leren schilderen op een leuke manier kunt doen, zonder dat je al allerlei ingewikkelde technieken onder de knie hoeft te hebben.

Eigen foto schilderen: uniek schilderij aan de muur

En leer je schilderen met onze producten en ontwerpen, maar zoek je naar een manier om het nog bijzonderder te maken? Je kunt zelfs een eigen foto schilderen. Wij zetten de foto voor je om naar een canvas met daarop de nummers, om de verschillende kleuren te bepalen. Dat betekent dat jij daarmee kunt gaan schilderen, ook als je dat pas aan het leren bent en zoekt naar een leuke nieuwe uitdaging.

Leer schilderen: de beste manier om het te leren

Leer schilderen met de verschillende producten voor volwassenen en voor kinderen. Wij laten je zien wat je allemaal op het doek kunt doen, zowel voor een prachtig landschap als een dier of bijvoorbeeld een mooi stuk kunst. Er is van alles mogelijk en wij zorgen er met de nummers voor dat je dat heel toegankelijk en eenvoudig kunt doen. Op die manier weet je zeker dat je een goede keuze maakt, zodat het daar in ieder geval niet aan zal liggen. Dus leer schilderen met onze schilderijen op nummer, zodat je de technieken vanzelf beter onder de knie krijgt.


Schrijf een reactie

Let op, opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Comment are moderated