Deze site heeft beperkte ondersteuning voor je browser. We raden aan over te schakelen op Edge, Chrome, Safari, of Firefox.

Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis 🚚
Gratis cadeau van €25 bij minimaal €50. Voeg hier toe 🎁

3 Tips: Is schilderen op nummer moeilijk?

Is schilderen op nummer moeilijk?

Welkom bij ons blogbericht waarbij wij de vraag beantwoorden of schilderen op nummer moeilijk is. Ben je benieuwd naar het antwoord? Lees dan snel verder!

Is schilderen op nummer moeilijk of makkelijk?

Om deze vraag te beantwoorden is het uiteraard van belang om je eerst af te vragen of je überhaupt ervaring hebt met schilderen. Wanneer je nog nooit eerder een penseel vast hebt gehouden, dan is het natuurlijk even wennen om te gaan schilderen op nummer. We kunnen dit vergelijken met het voor de eerste keer fietsen. Hoe vaker je het doet, hoe beter je wordt.

Schilderen op nummer is niet moeilijk, het is even wennen om bijvoorbeeld de penselen vast te houden. Met de bijgeleverde kwasten, verf en het canvasdoek kan iedereen beginnen met verven, van jong (7+ jaar tot oud).

Tip: Lees ons blogartikel waarbij de belangrijkste 19 tips voor schilderen op nummer bespreken om jouw schilderen op nummer schilderij te schilderen.

Is schilderen op nummer moeilijk?

Gelukkig is schilderen op nummer heel anders dan het ''normaal'' schilderen. Bij schilderen op nummer ontvang je een canvasdoek met nummertjes erop. Elk nummertje staat ook op de bijgeleverde verfpotjes.

Wij geven je graag een voorbeeld: Je hebt nummer 15 op je doek staan, zoek vervolgens naar het potje verf met nummer 15 erop. Dit kan geel, rood of een totaal andere kleur zijn. Schilder het vakje met de daarvoor bestemde kleur en herhaal deze stappen, totdat je het schilderij af hebt!

Tip: Schilder je de eerste keer? Kies dan voor 24 kleurtjes. Schilder je al vaker op nummer of schilder je zonder nummertjes? Kies dan voor 36 kleuren verf.

Heb je al enige ervaring met schilderen? Dan kan schilderen op nummer een makkelijke hobby zijn. Schilderen op nummer is geschikt voor volwassenen en kinderen.

Moeilijkheidsgraad verhogen

Wil je de moeilijkheidsgraad van jouw kunstwerk verhogen? Kies dan voor 36 kleurtjes verf. De vakjes worden kleiner en je zal meer uitgedaagd worden om het schilderij te schilderen. Schilder op nummer je voor de eerste keer? Kies dan voor 24 kleurtjes.

Uit welke schilderen op nummer categorieën kan ik kiezen?

Bij Painting Expert heb je keuze uit vele soorten categorieën, zoals:

  1. Dieren
  2. Bloemen
  3. Natuur
  4. Steden
  5. Landen

Conclusie: is schilderen op nummer moeilijk?

Je kan het zo moeilijk maken zoals je zelf zou willen. Kies voor 24 kleurtjes als je nieuw bent en voor 36 kleurtjes als je al vaker hebt geschilderd.

Is schilderen op nummer moeilijk?

Gratis en een snelle verzending

Altijd gratis verzending voor onze klanten

Winkelwagen