Deze site heeft beperkte ondersteuning voor je browser. We raden aan over te schakelen op Edge, Chrome, Safari, of Firefox.

Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis 🚚
Gratis cadeau van €25 bij minimaal €50. Voeg hier toe 🎁

10 Tips: DIY schilderen: aan de slag met je eerste schilderij

DIY schilderen: aan de slag met je eerste schilderij

Het DIY schilderen is bezig aan een flinke opmars, omdat er een manier is waarop je dit zelf kunt oppakken. Ook als je geen ervaring hebt, als je zoekt naar een specifiek mooi ontwerp en als je daar wel wat instructies bij kunt gebruiken. Dus wil je schilderen en zorgen voor een mooi resultaat, dat je zelfs kunt ophangen bij jou aan de muur? Een DIY schilderij is dan een uitstekende keuze.

Wij zorgen er met het op nummer schilderen voor dat je kunt starten met het DIY schilderen. Dat kun je doen op jouw niveau en ook als je het nog helemaal nooit eerder hebt gedaan. Dus zoek je een leuke nieuwe hobby? Of een mogelijkheid om daadwerkelijk wat moois te maken dat je aan de muur op kunt hangen? Wij zorgen ervoor dat je daar zelf mee aan de slag kunt, net als alle anderen die we hebben geholpen op een leuke manier te gaan schilderen. 

5 redenen waarom dit gaat lukken

Het DIY schilderij bevat 5 redenen waarom dit gaat lukken:

 • Geen ervaring nodig
  Je hebt er in ieder geval geen ervaring voor nodig, dus je kunt meteen beginnen. Wilde je altijd al een keer gaan schilderen, maar wist je niet precies hoe je dat moest aanpakken? Geen probleem, wij zorgen ervoor dat je dit op een leuke manier kunt doen.
 • Uitgebreid assortiment
  Je hebt de keuze uit een breed assortiment, bijvoorbeeld met dieren, bloemen, steden en kunst.
 • Vlak voor vlak aan de slag
  De nummers in de vlakken zorgen ervoor dat je daarmee stap voor stap aan de slag kunt. Het is de makkelijkste manier om het onder de knie te krijgen, ook als je nog niet eerder een kwast hebt vastgepakt.
 • Snel een mooi resultaat
  Zodra je een aantal nummers hebt geschilderd zal je merken dat het resultaat vorm begint te krijgen. Het is de snelste manier om resultaat te boeken, waaruit je de motivatie haalt om ermee door te gaan en het mooi af te maken.
 • Ophangen aan de muur
  En is het DIY schilderij goed gelukt? Gefeliciteerd! Je kunt het ophangen aan de muur, om ook anderen te laten zien wat je voor elkaar hebt gekregen en waar je trots op bent.

DIY schilderen: aan de slag met je eerste schilderij

Zin om het DIY schilderen eindelijk onder de knie te krijgen? Wij helpen je aan de slag te gaan met het schilderen op nummer. Dat kan met de producten voor volwassenen en de exemplaren voor kinderen. Dus ga gezellig samen aan de slag of zorg zelf voor een uitdagende nieuwe hobby.

Gratis en een snelle verzending

Altijd gratis verzending voor onze klanten

Winkelwagen