Deze site heeft beperkte ondersteuning voor je browser. We raden aan over te schakelen op Edge, Chrome, Safari, of Firefox.

Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis 🚚
Gratis cadeau van €25 bij minimaal €50. Voeg hier toe 🎁

7 Tips: Zelf een schilderij maken: beginnen met schilderen

Zelf een schilderij maken: beginnen met schilderen

Je kunt zelf een schilderij maken, ook als je daarmee helemaal geen ervaring hebt. Dus heb je altijd al een keer willen schilderen, maar weet je niet goed waar je moet beginnen? Of heb je het zelfs geprobeerd, maar kreeg je het schilderij nooit helemaal af? Wij laten je zien hoe anderen zelf schilderijen maken. Aan de hand van handige nummers, die je op weg helpen om dat goed te doen.

Je kunt het schilderij zelf maken, omdat wij alvast voor je op een rij hebben gezet welke kleur je waar moet gebruiken. Vervolgens kun je zelf schilderen, met de kleuren verf die je erbij ontvangt. Je hebt de keuze uit bijvoorbeeld 24 of 36 kleuren, waarmee je zelf invloed hebt op hoe lastig of makkelijk het schilderij zal worden.

En ben je gek op specifieke dieren, houd je van landschappen of zoek je naar iets anders moois? Wij zorgen er met het nummertjes schilderen voor dat je daar op een leuke manier mee aan de slag kunt. Wij helpen je zelf een schilderij te maken, ook als het je niet eerder is gelukt om daarmee te beginnen.

Schilderen op nummer: zo werkt het

Het schilderen op nummer is makkelijker dan je misschien denkt. Wij leggen je precies uit hoe het werkt:

 1. Keuze uit ons assortiment
  Je hebt de keuze uit een enorm assortiment, met daarin allerlei leuke ontwerpen. Dus houd je van dieren, van bloemen, steden of wellicht kunst? Het zijn maar een paar voorbeelden van thema’s. Je hebt online de keuze uit nog veel meer, zodat je zelf bepaalt wat je wilt gaan schilderen om voor een mooi schilderij te zorgen.
 2. Canvas met nummers
  Zodra je jouw keuze hebt gemaakt kun je het product online bestellen. Wij gaan er meteen voor je mee aan de slag, waarna je de bestelling zo snel mogelijk in huis hebt. Wat je ontvangt is een canvas (doek) met daarop nummers. De nummers geven aan welke kleur je daarin kunt gebruiken, om zelf een schilderij te maken.
 3. Kleur voor kleur schilderen
  Je kunt zelf schilderijen maken, gewoon door daar kleur voor kleur mee aan de slag te gaan. Het is de makkelijkste manier om het schilderen onder de knie te krijgen, ook als je dat nog nooit hebt gedaan. Wij laten je zien hoe leuk en toegankelijk het kan zijn om zelf aan een schilderij te werken.

Uitgebreide keuze

Je kunt het schilderij zelf maken, vanuit de uitgebreide keuze die je online hebt. Wij zetten een aantal van de populaire producten en ontwerpen voor je op een rij:

 • Dieren
  Ga je voor een mooie gekleurde leeuw, voor vogels met bloemen of bijvoorbeeld voor een aap? Het zijn een paar ontwerpen van geweldige schilderijen, waar je op een leuke manier zelf mee aan de slag kunt.
 • Bloemen
  De bloemen bestaan bijvoorbeeld uit prachtige rozen, net als een vrouw die er met de bloem voor zorgt dat ze er bijzonder decoratief uitziet. Daarnaast kun je bijvoorbeeld denken aan stralende zonnebloemen waarmee je iedere dag een beetje zomer in huis hebt.
 • Steden
  De populaire steden om zelf te schilderen vind je bijvoorbeeld in Italië, net als in Portugal met San Francisco en bijvoorbeeld met Parijs als hoofdstad van Frankrijk. Bovendien heb je de keuze uit nog veel meer stedelijke landschappen en bijzondere steegjes en straten.
 • Kunst
  Bijzondere kunst is bijvoorbeeld het Meisje met de Parel, net als de Nachtwacht. En ga je voor het Melkmeisje? Wij zorgen ervoor dat je daar op een heel leuke en toegankelijke manier zelf mee aan de slag kunt.

Uiteraard heb je daarnaast de keuze uit een breed assortiment met andere schilderijen die je zelf kunt maken. Ze zijn allemaal heel toegankelijk, dankzij de nummers die we voor je aangeven op het canvas. Je hoeft zelf niet de kleuren te bepalen of het ontwerp samen te stellen, omdat we dit alvast voor je hebben gedaan. Aan de hand van de kleuren zal je merken dat je stap voor stap werkt aan een prachtig schilderij, dat je bij je thuis aan de muur kunt ophangen.

Zelf een schilderij maken: beginnen met schilderen

Wil je zelf een schilderij maken, maar weet je niet precies hoe je daarmee moet beginnen? Geen probleem, dankzij de producten voor volwassenen en kinderen kun jij je eenvoudig aan de hand laten nemen. Wij zorgen ervoor dat je de producten online kunt bestellen. En dat je daarop de instructies ontvangt om zelf je eerste schilderij te gaan maken. Of het volgende natuurlijk, als je er al wat ervaring mee hebt en toe bent aan een mooi nieuw exemplaar.

Dus heb je helemaal geen ervaring met schilderen, maar wil je wel graag werken aan een eigen kunstwerk? Wat je motivatie ook is, wij zorgen ervoor dat je zelf aan de slag kunt. Je kunt jouw eigen schilderij maken, dat je daarna trots aan de muur op kunt hangen. Inclusief de lijst en de bevestiging lijkt het namelijk net of er een professional voor je geschilderd heeft. En dan is het aan jou om anderen het wel of niet te vertellen natuurlijk.

Gratis en een snelle verzending

Altijd gratis verzending voor onze klanten

Winkelwagen