Deze site heeft beperkte ondersteuning voor je browser. We raden aan over te schakelen op Edge, Chrome, Safari, of Firefox.

Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis 🚚
Gratis cadeau van €25 bij minimaal €50. Voeg hier toe 🎁

Welke foto voor mijn persoonlijke diamond painting? | 6 Belangrijke Tips

Welke Foto voor Diamond Painting Eigen Foto

Benieuwd hoe je van een foto een schilderij kunt maken? Er zijn een aantal manieren waarop je dat kunt doen, maar onze favoriet is via de diamond painting eigen foto module. Met deze optie neem je een van je favoriete foto’s en maak je er een geweldig kunstwerk van dat je nog jaren trots aan de muur kunt hangen. 

Omdat we je eigen foto diamond painting pakket speciaal voor jou maken, is het proces van hoe we hem maken anders dan bij onze standaard pakketten. Er zijn een paar belangrijke dingen die je bij dit proces moet onthouden om er zeker van te zijn dat die van jou er prachtig uit komt te zien.

1. Diamond painting eigen foto: Hoe eenvoudiger, hoe beter

Als je nog nooit een diamond painting voltooid hebt, is het belangrijk deze vuistregel te begrijpen: hoe complexer de afbeelding, hoe uitdagender de diamond painting. Veel details en kleine voorwerpen betekenen veel verschillende kleuren, wat het doek een stuk ingewikkelder zal maken. Een eenvoudiger afbeelding laat het eindresultaat er beter uitzien en maakt het proces van het maken van de diamond painting nog plezieriger.

Welke Foto voor Diamond Painting Eigen Foto

2. Hoe groter, hoe beter

De grootte doet er toe als het gaat om aangepaste diamond painting pakket, en dat bedoelen we op twee manieren. Ten eerste de grootte van de foto. Een grote foto zal altijd een helderder, levendiger beeld opleveren, terwijl kleinere foto's-screenshots en kiekjes van lage kwaliteit van je smartphone, bijvoorbeeld - er wazig of pixelig uit zullen zien. Kies voor dit knutselwerk altijd je hoogste kwaliteit en best belichte foto's. Grotere doeken hebben de neiging foto's er beter uit te laten zien, dus je eindresultaat zal ook aan de grotere kant zijn. Er zijn meerdere maten verkrijgbaar, waarbij de kleinste 30 bij 40 cm is.

Welke Foto voor Diamond Painting Eigen Foto

3. We hebben grafische ontwerpers in dienst die jouw foto controleren

Als je je een beetje zenuwachtig voelt over hoe je foto zal uitvallen, weet dan dat onze eigen grafische ontwerpers je foto's kleuren en optimaliseren voor ze gedrukt worden. Dit zorgt ervoor dat geen grote problemen, zoals pixelvorming of onscherpte, in de uiteindelijke pakket terechtkomen. De aangepaste foto’s worden dan door een computer gecontroleerd voor ze in een diamond painting eigen foto worden omgezet.

4. De mogelijkheden zijn onbeperkt

Of je nu een familiefoto voor altijd wilt laten vereeuwigen of speciale, persoonlijke geschenken zoekt voor je geliefden, er zijn zoveel manieren om diamond painting kunstwerken op maat te maken. Je zou er zelfs je bedrijfslogo op kunnen laten drukken en ze uitdelen als relatiegeschenk of ze gebruiken om een grote aankondiging te doen. Foto's zijn nog maar het topje van de ijsberg! Als het ontwerp geschikt is, kunnen we tekst, afbeeldingen en meer op je eigen schilderij drukken.

5. Leuke dingen kosten tijd

Natuurlijk kost alles wat op maat gemaakt is wat extra tijd - maar geloof ons, het is het wachten waard! Onze aangepaste diamond painting pakketten hebben over het algemeen ongeveer zeven dagen nodig voor verwerking en fabricage voor ze naar je verzonden kunnen worden, maar door de vereisten voor de afbeelding nauwkeurig op te volgen kun je er zeker van zijn dat alles vlot verloopt. Zorg ervoor dat je vroeg bestelt als je het geschenk van diamond painting geeft en op een deadline zit. Heb je haast en wil je gewoon beginnen met creëren, kies dan uit onze grote selectie standaard diamond pakketten om aan de slag te gaan.

6. Diamond painting eigen foto is voor iedereen leuk om te doen

Ben je helemaal nieuw met diamond painting, dan wil je misschien eerst met iets eenvoudigers en kleiner beginnen om te zien hoe deze hobby je bevalt, voor je een op maat gemaakte optie bestelt. Dat gezegd hebbende, kunnen zelfs beginnende diamond painters deze leuke activiteit onder de knie krijgen met een op maat gemaakt kunstwerk. Elk exemplaar wordt geleverd met alles wat je nodig hebt om mooie, oogverblindende kunst te maken.

Het perfecte geschenk voor de knutselaar

Een diamond painting met een eigen foto is een van de beste geschenken die ervan houdt urenlang te knutselen. Of het nu voor een verjaardag, een jubileum, de feestdagen of zomaar is, dit is een van de meest attente en bijzondere cadeaus die er zijn, vooral als je een geliefde hebt die dol is op deze prachtige hobby. Als jij die persoon bent, kun je het cadeau geven van een al voltooid diamond painting op maat voor iemand van wie je houdt!

Veelgestelde vragen

Je kunt een diamond painting eigen foto bestellen bij Painting Expert.

Kies een formaat dat groter is dan een 30 x 40 cm formaat. Een groot formaat zal altijd een helderder, levendiger beeld opleveren, terwijl kleinere foto's-screenshots en kiekjes van lage kwaliteit van je smartphone, bijvoorbeeld - er wazig of pixelig uit zullen zien.

Gratis en een snelle verzending

Altijd gratis verzending voor onze klanten

Winkelwagen