Deze site heeft beperkte ondersteuning voor je browser. We raden aan over te schakelen op Edge, Chrome, Safari, of Firefox.

Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis 🚚
Gratis cadeau van €25 bij minimaal €50. Voeg hier toe 🎁

Vlakken schilderen: aan de slag met nummers

Vlakken schilderen: aan de slag met nummers

Vlakken schilderen helpt je om een echte kunstenaar te worden. Tenminste, als je daar behoefte aan hebt natuurlijk. Het kan ook wat laagdrempeliger, als leuke hobby waar je uren plezier aan beleeft.

Wij laten je nummer verven, op basis van vlakken waarin precies staat aangegeven welke kleur je er moet gebruiken. Dus wil je wel graag schilderen, maar heb je het nooit aangedurfd om daar zelf mee aan de slag te gaan? Geen probleem, dankzij de vlakken lukt het iedereen en heb jij binnenkort een mooi eigen werk om aan de muur te hangen. 

Verdeling in vlakken

Het vlakken schilderen is eenvoudig. Je ontvangt een canvas (doek), waarop met nummers staat aangegeven welke kleuren je daar moet gebruiken. Het zijn handige instructies, die je kunt gebruiken om er op een praktische manier mee aan de slag te gaan.

Je ontvangt de kleurtjes verf bij de verschillende nummers, zodat je die stuk voor stuk af kunt gaan. Begin met een eerste kleur en kleur alle vakjes die dat nummers hebben. En ga vervolgens aan de slag met een volgende kleur. Je zal merken dat het geheel snel vorm krijgt, voor een mooi schilderij dat je anders zelf misschien niet had kunnen maken.

Nummer voor nummer schilderen

Dankzij de vlakken kun je nummer voor nummer schilderen. Je hoeft niet zelf de basis te leggen, de kleuren te bepalen en voor de samenhang te zorgen. In plaats daarvan hebben wij het alvast voor je voorbereid. Dat betekent dat jij je nergens zorgen om hoef te maken, ook niet als je daar geen ervaring mee hebt. Dus heb je niet eerder geschilderd, maar wil je dat wel graag een keer proberen?

Door de vlakken te schilderen zorg je ervoor dat er een mooi schilderij ontstaat, waarvan je de contouren snel zal gaan zien. Na een paar kleuren kun je al merken hoe het totaal ongeveer gaat worden. Dat is voor veel mensen de belangrijkste motivatie om ermee door te gaan. Zo zorg je ervoor dat je het schilderij daadwerkelijk af kunt krijgen, anders dan wanneer je het helemaal zelf zou doen. Wij zorgen er met de nummers voor dat je op een leuke manier vlakken kunt schilderen, veel decoratiever dan wanneer je dat groots op de muur zou doen.

Vlakken schilderen: aan de slag met nummers

De vlakken schilderen en daar zelf mee aan de slag? Dankzij de nummers kun je dat op een leuke manier zelf doen, ook als je dat nooit eerder hebt gedaan. Bekijk ons uitgebreide assortiment met producten voor volwassenen en voor kinderen, waar je zelf mee kunt gaan schilderen.

Wij zorgen voor de instructies op het canvas, aan de hand van de nummers daarop. Die laten je precies zien welke kleur je waar moet schilderen, zodat daar geen twijfel over kan bestaan. Met onze hulp maak je snel jouw eerste schilderij, gewoon door de vlakken te schilderen.

Gratis en een snelle verzending

Altijd gratis verzending voor onze klanten

Winkelwagen