Deze site heeft beperkte ondersteuning voor je browser. We raden aan over te schakelen op Edge, Chrome, Safari, of Firefox.

Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis 🚚
Gratis cadeau van €25 bij minimaal €50. Voeg hier toe 🎁

Schilderij op nummer: exclusief lijst of alvast op een lijst gemonteerd?

Schilderij op nummer: exclusief lijst of alvast op een lijst gemonteerd?

Een schilderij op nummer kopen, exclusief de lijst of juist alvast op een lijst gemonteerd? Het spannen vinden sommigen lastig, terwijl anderen dat het liefst zelf doen om tot een mooi resultaat te komen. Wij bieden je online de keuze, zodat je zelf kunt aangeven wat je het liefst hebt en hoe je er verder mee aan de slag gaat.

Ben je bijvoorbeeld van plan om het schilderij zelf te spannen? Of ben je helemaal niet van plan om te gaan spannen, als je een keer wilt oefenen met het schilderen op nummer? Bovendien kunnen we het spannen alvast voor je doen, als je dat mooi vindt maar er zelf liever niet te veel omkijken naar hebt.

Uiteraard kun je zelf aangeven wat je wilt, waarna wij er wel of niet voor je mee aan de slag gaan. Zo weet je zeker dat we jouw schilderij op nummer leveren op de manier die je wilt, om daarmee niet voor verrassingen te komen te staan.

Schilderen op nummer: creatief aan de slag

Ga je schilderen op nummer en wil je daarmee op een creatieve manier aan de slag? Het is een heerlijke hobby, waar veel mensen veel tijd mee doorbrengen. Dankzij de nummers weet je precies welke kleur je waar moet gebruiken, waarmee je komt tot een mooi creatief geheel.

En twijfel je over het wel of niet laten inlijsten daarvan? We zetten de paar mogelijkheden die je hebt graag voor je op een rij:

 • Exclusief lijst: zelf spannen of niet spannen
  Bestel je het schilderij op nummer exclusief de lijst? Dat betekent dat je het zelf kunt spannen of ervoor kunt kiezen om het helemaal niet te spannen.
 • Gemonteerd op lijst: alvast gespannen
  Laat je het schilderij alvast voor je monteren? De lijst zit er al om, zodat je daar zelf niet meer mee aan de slag hoeft. Het is de makkelijkste manier om het kunstwerk straks mooi aan de muur te hangen.

Exclusief lijst: zelf spannen of niet spannen

Kies je voor een schilderij op nummer exclusief de lijst? Je hebt dan weer twee mogelijkheden:

 • Zelf spannen
  Wil je het schilderij zelf spannen? Dat kun je doen op het moment dat het werk klaar is, zodra je alle nummers hebt geschilderd. Het grote voordeel is dat je zelf bepaalt hoe je het schilderij spant, waarmee je bepaalt welk deel van het doek te zien zal zijn binnen de lijst of het frame dat je kiest. Met 19 handige tips leggen we je graag uit hoe het werkt, maar houd er rekening mee dat het niet iets is dat iedereen de eerste keer goed lukt.
 • Niet spannen
  Het is natuurlijk niet verplicht om het schilderij te spannen. Wil je daar lekker als hobby mee bezig zijn, zonder dat je het werk daarna meteen aan de muur wilt hangen? Geen probleem, in dat geval is het niet nodig om er een lijst bij te bestellen.

Een schilderij op nummer exclusief lijst kan wat extra werk opleveren, als je het zelf gaat spannen. En span je het (nog) niet? Houd er dan rekening mee dat je jouw werk niet zomaar aan de muur op kunt hangen. Dat kan best jammer zijn, vooral als je merkt dat het goed is gelukt en dat je daar eigenlijk heel trots op bent natuurlijk.

Gemonteerd op lijst: alvast gespannen

Andersom kun je er ook voor kiezen om het schilderij alvast door ons op een lijst te laten spannen. Het grote voordeel daarvan is uiteraard dat je er zelf niet mee aan de slag hoeft, omdat wij het alvast voor je doen.

Dus ben je van plan om een mooi schilderij te maken? Als je dat zelf wilt ophangen of cadeau wilt doen is het een goed idee om dit alvast te laten spannen. Wij zorgen er met de lijst voor dat het op zich al een kunstwerk is, zelfs zonder dat je daarmee aan de slag gaat en de verf erop aanbrengt. Je profiteert met een schilderij op nummer met lijst of frame van de volgende belangrijke voordelen:

 • Kunstwerk aan de muur
  Wil je het schilderij op nummer dat je maakt uiteindelijk ophangen? Het is belangrijk dat dit wordt gespannen, zodat je de mogelijkheid hebt om het op te hangen en er bijvoorbeeld iedere dag even naar te kijken.
 • Minder werk
  Het is natuurlijk minder werk, omdat jij je kunt richten op het schilderen op nummer. Dat betekent dat je niet met het spannen aan de slag hoeft, om te voorkomen dat daar na het schilderwerk nog een keer veel tijd in gaat zitten.
 • Prachtig resultaat
  Zelfs als je geen ervaring hebt met het spannen én het schilderen zorgen wij ervoor dat het resultaat prachtig zal zijn. Je volgt de nummers om te schilderen, zonder dat je daarna zelf aan de slag moet met het spannen.

Schilderij op nummer: kies uit de mogelijkheden

Dus zoek je een schilderij op nummer en wil je daar op een leuke manier mee aan de slag? Wij bieden je de verschillende mogelijkheden, afhankelijk van of je zelf wilt spannen of misschien helemaal niet wilt spannen. En wil jij het je jezelf vooral lekker makkelijk maken, om zeker te weten dat je zorgt voor een mooi resultaat? Wij zullen het schilderij alvast spannen, zodat je daar zelf niet meer mee aan de slag hoeft als je eenmaal klaar bent.

In plaats daarvan is het schilderij op nummer alvast gespannen, op een mooie lijst die we daar omheen voor je aanbrengen. Een mooie keuze voor een prachtig kunstwerk, dat je bijvoorbeeld bij je thuis op kunt hangen of iemand anders cadeau kunt doen.

Gratis en een snelle verzending

Altijd gratis verzending voor onze klanten

Winkelwagen