Deze site heeft beperkte ondersteuning voor je browser. We raden aan over te schakelen op Edge, Chrome, Safari, of Firefox.

Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis 🚚
Gratis cadeau van €25 bij minimaal €50. Voeg hier toe 🎁

5 Leuke cadeaus voor schilders en kunstenaars

schilderen cadeau

Ben je op zoek naar een prachtig  cadeau voor een kunstenaar of een hobby schilder? Dan ben je hier aan het juiste adres! Met deze prachtige creatieve producten kun je kunstenaars en hobby schilders enorm verassen - en als je niet precies weet wat ze al in hun atelier hebben, bieden we ook cadeaubonnen aan waarmee de ontvanger zijn eigen wens kan vervullen.

Geschenken voor creatieve schilders

Wie kent het probleem niet, je zoekt een cadeau voor een creatieveling en je kunt maar niet het juiste vinden. Het moet iets zijn dat bij hen past, waarvan ze zullen genieten en dat nog lang een glimlach op hun gezicht zal toveren. Dat is precies waarom we onze schilderen op nummer cadeau categorie aangemaakt hebben. Deze producten zijn enorm populair, waardoor er altijd iets bij zit voor schilders, tekenaars en liefhebbers van handvaardigheid. Of het nu geschenken zijn voor een speciale gelegenheid, zoals Kerstmis, een verjaardag of gewoon als klein geschenk - iedereen wordt blij van een creatief geschenk, zoals onze schilderen op nummer motieven.

schilderen cadeau

Schilderen cadeau geven

Met welk geschenk zou een schilder blij zijn? Natuurlijk zijn er de klassiekers zoals:

  1. Schilderen op nummer eigen foto
  2. Schilderen op nummer dieren
  3. Schilderen op nummer leeuwen
  4. Schilderen op nummer kunst
  5. Of wat dacht je van schitterende bloemen

Je schildert de kleuren eenvoudig op het doek waarmee de kleuren heerlijk op het schilderoppervlak kunnen worden aangebracht. Als je niet kunt kiezen of als de cadeautje net wil beginnen met schilderen, kun je ook leuke cadeaubon cadeau geven van Painting Expert.

schilderen cadeau

Cadeau voor creatieve mensen

Onze motieven  om te schilderen zijn heel divers. Hier vind je vele schilderen op nummer sets waarmee de ontvanger iets prachtigs kan maken! Of het nu mooie steden zijn, voorwerpen zoals een mandala of mooie kunst om zelf te schilderen - hier gaat het hart van hobbyisten sneller kloppen! Geschenken voor hobbyisten moeten aan verschillende criteria voldoen: Ze moeten leuk, spannend zijn en het eindresultaat moet er mooi uitzien, zodat de ontvanger nog lang van het geschenk zal genieten. Onze schilderen op nummer cadeaus voldoen aan al deze eisen.

Geschenken inpakken - Mooie verpakking voor mooie geschenken

Om de ogen van de ontvanger te laten schitteren, kun je het geschenk inpakken of er een persoonlijk geschenk van maken. De ontvanger zal zeker blij zijn met het mooi ingepakte geschenk, want het laat zien dat je er veel liefde in hebt gestoken. Onze verpakkingen bevatten schitterende kleuren.

Cadeaubonnen voor kunstenaars & creatievelingen

Je kunt niet kiezen uit de grote keuze of je weet niet wat de ontvanger al in zijn of haar collectie heeft? Geef dan een schilderen op nummer cadeaubon van Painting Expert. De ontvanger kan zijn of haar favoriete producten kiezen. Misschien is er iets dat hij al lang wil en nog niet gekocht heeft - zo vervul jij zijn hartenwens!

Elke kunstenaar is blij dat hij ongestoord door zo'n grote keuze aan designs kan snuffelen en iets moois kan kiezen. Je voelt je er als een kind in een speelgoedwinkel! Dat zorgt voor stralende ogen en veel blijdschap.

 schilderen cadeau

Veelgestelde vragen

De keuze is enorm: veel mensen die houden van schilderen vinden het ook leuk om te schilderen op nummer. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor een eigen foto of een standaard motief. Kies voor 36 kleuren acrylverf als iemand een gevorderde schilder is.
Onze schilderen op nummer motieven zijn enorm populair onder hobby schilders. Verf de cijfertjes met de bijgeleverde acrylverf en schilder een prachtig kunstwerk.

Gratis en een snelle verzending

Altijd gratis verzending voor onze klanten

Winkelwagen