Deze site heeft beperkte ondersteuning voor je browser. We raden aan over te schakelen op Edge, Chrome, Safari, of Firefox.

Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis 🚚
Gratis cadeau van €25 bij minimaal €50. Voeg hier toe 🎁

Schilderen op nummer - Het perfecte verjaardagscadeau

Schilderen op nummer - Het perfecte verjaardagscadeau

Iedereen kent de eindeloze zoektocht naar het perfecte verjaardagscadeau. Je wilt de ontvanger niet teleurstellen, en het liefst wil je het mooiste cadeau van allemaal. Maar uiteindelijk is het meestal hetzelfde cadeau als de laatste paar jaar....

Wij hebben de oplossing: met onze DIY schilderen op nummer set zit je altijd goed! De ontvanger zal nog lang iets aan dit geschenk hebben. Want het geschenk is niet alleen aanwezig tijdens het schilderen, maar ook wanneer het schilderij af is en zijn plaats vindt in een lijst in huis.

Bestel hier jouw schilderen op nummer eigen foto motief.

Schilderen op nummer eigen foto


Je kunt kiezen of je een foto uit jouw galerij of een foto uit onze motieven wilt weggeven. De jarige zal zeker blij zijn met allebei! Jarenlang zal deze foto de jarige aan deze verjaardag denken.

Kies dus een motief dat de jarige leuk zou kunnen vinden en bestel het. En bestel er ook een voor jezelf, anders ben je jaloers als de jarige zo'n mooie foto heeft. 😉

Gratis en een snelle verzending

Altijd gratis verzending voor onze klanten

Winkelwagen