Deze site heeft beperkte ondersteuning voor je browser. We raden aan over te schakelen op Edge, Chrome, Safari, of Firefox.

Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis 🚚
Gratis cadeau van €25 bij minimaal €50. Voeg hier toe 🎁

14 Tips: Creatieve (Kerst)cadeaus voor Volwassenen en Kinderen

Creatieve Kerstcadeaus voor Volwassenen en Kinderen

Wat moet je geven voor Kerstmis? - Nou, originele en leuke kerstcadeaus! Originele kerstcadeaus maken Kerstmis super gezellig! Kerstmis is niet alleen de tijd van de kerstcadeaus, maar ook de tijd van de cadeau stress. Weken van te voren ben je al aan het bedenken welk cadeau het juiste is.

Originele cadeaus voor Kerstmis vinden is soms niet zo gemakkelijk, want het bijzondere cadeau-idee moet ook bij de ontvanger passen. Bij Painting Expert nemen wij deze problemen voor je uit handen! Kerstcadeaus voor volwassenen en kinderen, dat is wat je hier zult vinden, evenals gepersonaliseerde cadeaus voor Kerstmis!

Laat je inspireren door onze cadeau-ideeën en shop vanuit jouw luie stoel! Wij doen de rest!

Creatieve Kerstcadeaus

Kerstcadeaus - Dit is hoe je het juiste cadeau vindt

Er was nog iets: een cadeautje voor tante, een bedankje voor opa en oma en een klein cadeautje voor een leuke collega... Als je meerdere grote geschenken nodig hebt, is het makkelijk het overzicht te verliezen. Tip: Maak eerst een lijst van de mensen voor wie een kerstcadeau nodig is. Stap 2: Bedenk wat de ontvanger blij zou kunnen maken en hoe hoog het budget is. Op weg naar het vinden van het juiste cadeau is het ook nuttig om je af te vragen wat voor type persoon je zoekt - lees verder! De ontvanger is...

  1. ...creatief? Dan zijn onze schilderen op nummer motieven een prachtig cadeau om te geven aan de ontvanger. Op nummer schilderen is geschikt voor zowel kinderen als volwassenen. Kies bijvoorbeeld uit motieven van dieren, landschappen of bloemen.
  2. ...sportief? Dan zijn niet alleen praktische hulpmiddelen zoals een bidon, een koptelefoon en nieuwe sportkleren, maar ook grappige mini-sportartikelen (bijv. golf, air hockey, tafelvoetbal) voor thuis ideaal - want zo kan men ook bij slecht weer sporten.
  3. ...romantisch? Dan scoor je punten met persoonlijke cadeaus die liefde weerspiegelen en verhalen vertellen. Dit zijn bijvoorbeeld creatief ontworpen fotocadeaus, maar ook denk bijvoorbeeld ook aan een schilderen op nummer eigen foto.
  4. ...culinair geïnteresseerd? Dan moet je kijken naar bijzondere gerechten, speciale kruiden of fijne drankjes zoals wijn of whisky - goed verpakt of samen met een gegraveerd glas zal de culinaire traktatie nog beter in de smaak vallen.
  5. ...grappig? Dan zullen grappige artikelen het goed doen. Het mooie is dat cadeautjes geven nog leuker is als je je van tevoren kunt verheugen op verbaasde gezichten.
  6. ...tech? Dan zijn nerd geschenken de manier om te gaan. Dit zijn bijvoorbeeld cultcomputerspelletjes originele USB-gadgets die het leven van PC-verslaafden gemakkelijker maken.
Kerstcadeaus - Dit is hoe je het juiste cadeau vindt

Cadeau-ideeën voor Kerstmis - onze bestsellers

Ben je benieuwd naar de motieven die bij onze klanten in de smaak vallen? Je vindt ze in onze bestsellers. Neem een kijkje en laat je inspireren! Hier zijn twee van onze favoriete cadeau-ideeën voor Kerstmis:

TOP 1: Geef een gepersonaliseerd cadeau, zoals een schilderen op nummer eigen foto of een diamond painting eigen foto.

TOP 2: Kies een normaal motief en bedenk waar de ontvanger enorm van houdt. Houdt de ontvanger van paarden? Bekijk dan bijvoorbeeld ons paarden assortiment.

Wat geven voor Kerstmis? - Hoe scoor zorg je voor waarderen met de juiste kerstcadeaus

Het ene moment is het zomer, het volgende moment liggen er kerststollen, speculaas en dergelijke in de schappen van de supermarkt. Het ene moment was het november en het volgende is het al bijna Kerst. Er worden voortdurend kerstfeesten georganiseerd, de voortekenen van de komende festiviteiten worden steeds talrijker, en je wordt steeds vaker geconfronteerd met de vraag of je jouw cadeautjes al bij elkaar hebt. Kortom: het is de hoogste tijd! Want niet iedereen behoort tot de groep van de best georganiseerden, die al in november al hun kerstcadeautjes bij elkaar hebben.

Je hebt nog maar een paar weken of zelfs dagen te gaan tot kerstavond? Geen reden tot paniek - je hebt de eerste stap naar je doel al gezet: je bent in de Painting Expert shop beland. En daarna zorgt het team ervoor dat je in een mum van tijd vindt wat je zoekt: Kijk door de verschillende categorieën, we hebben cadeaus voor mannen, vrouwen en cadeaus voor kinderen, maar ook gepersonaliseerde cadeaus voor Kerstmis.

Dat betekent voor je: Veel cadeau-ideeën op een presenteerblaadje. En met een snelle verwerking, snelle verzending en veilige betaalmethoden maken wij online winkelen nog gemakkelijker voor jou. Waar wacht je nog op?!

Wat geven voor Kerstmis - Hoe scoor zorg je voor waarderen met de juiste kerstcadeaus

Kerstcadeau-ideeën voor mannen die alles al hebben

Je hebt erover nagedacht en lijsten opgesteld - tot dusver helaas zonder succes? Wat nu zou helpen is het verlanglijstje van de ontvanger. Of cadeaus voor mannen voor mannen die alles al hebben! Voilà, geen probleem: in de Painting Expert webwinkel hebben we bijzondere cadeaus die allesbehalve gewoon zijn - en dus voor veel oohs en ahhs, en grappige verrassingsmomenten zorgen.

Geschenken voor je liefje

Dat is altijd een ding: Het cadeau voor de vriendin of de vrouw moet romantisch zijn, maar natuurlijk niet te klef. Blader door onze kerstcadeaus voor vriendinnen en je vindt speciaal geselecteerde geschenken voor jouw liefje - gepersonaliseerd, met foto's of romantisch. Er zijn veel dingen die je liefje nog nooit heeft gekregen.

Cadeaubon

Mocht je niet weten wat je voor de ontvanger zou moeten kopen? Kijk dan naar onze cadeaubonnen met een keuze uit verschillende waarden. Ideaal als je niet weet welk cadeau je zou moeten kiezen!

Leuke cadeaus voor Kerstmis - creatief en mooi ingepakt

Heb je al je kerstcadeautjes bij elkaar? Dan is het tijd om ze in te pakken. Inpakpapier (bedrukt met kerstmotieven of tijdloze patronen) is een leuke manier om het in te pakken. Bind het geheel vast met mooie linten, hang er een kaartje of kerstkaart aan en leg het onder de kerstboom.

Gratis en een snelle verzending

Altijd gratis verzending voor onze klanten

Winkelwagen