Deze site heeft beperkte ondersteuning voor je browser. We raden aan over te schakelen op Edge, Chrome, Safari, of Firefox.

Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis 🚚
Gratis cadeau van €25 bij minimaal €50. Voeg hier toe 🎁

Restitutie beleid

Retourbeleid

Wij behandelen het rendement van geval, met als uiteindelijk doel om onze klanten gelukkig te maken. We staan ​​achter onze producten en diensten en willen dat onze klanten tevreden zijn. We maken het een prioriteit om voor onze klanten te zorgen en hun verwachtingen te overtreffen.

Vraag je retour of restitutie aan binnen 14 dagen na levering. Als om één of andere reden een product niet is aangekomen, plaats je restitutieverzoek binnen 14 dagen na de meest recente geschatte leveringsdatum. We zijn niet verplicht om een aanvraag te beschouwen die buiten 14 dagen na de datum van aflevering of de laatste geschatte aankomstdatum wordt geplaatst.

Stuur ons een berichtje en dan krijg je van ons een formulier om het retour te sturen. Retourzendingen worden teruggestort op het aangegeven rekeningnummer. Eventuele kosten, zoals verzending, zijn voor de koper.

Gebruikte producten en eigen foto's kunnen niet worden geretourneerd.

Annuleringsbeleid

Bestellingen kunnen worden geannuleerd zolang ze niet verzonden zijn. Als je bestelling al is verwerkt, dan kunnen wij deze niet annuleren. Je moet dit terugsturen voor een terugbetaling.

Gratis en een snelle verzending

Altijd gratis verzending voor onze klanten

Winkelwagen