Deze site heeft beperkte ondersteuning voor je browser. We raden aan over te schakelen op Edge, Chrome, Safari, of Firefox.

Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis 🚚
Gratis cadeau van €25 bij minimaal €50. Voeg hier toe 🎁

Korting vier je op Black Friday

Voor iedereen die houdt van schilderen op nummer én korting hebben wij ontzettend goed nieuws! Als Painting Expert hebben wij ons officieel vanaf vandaag aangemeld op dé grootste Black Friday website van Nederland, namelijk Blackfridayshops.nl.

Waarom Black Friday?

Black Friday is een feestdag die bij menig shopliefhebber met dikke stift is omcirkelt als hét moment van het jaar. Tijdens Black Friday profiteer je van exclusieve hoge kortingen bij Painting Expert waardoor wij onze hoogwaardige- en kwalitatieve producten kunnen aanbieden tegen een scherpe prijs.

Waarom doen jullie mee aan Black Friday?

Black Friday is een uniek moment in het jaar. Diverse webwinkels geven hoge kortingen. Wij zijn ons ervan bewust dat onze klant, jij dus, gek bent op korting.

Niemand wilt teveel betalen voor zijn of haar product. Houd daarom onze website goed in de gaten voor de laatste updates. 

Je zult alleen nog wel even geduld moeten hebben..

Welke artikelen gaan er in de korting?

Wij zijn een innovatieve webshop die graag het beste wil voor jou. Daarom kunnen wij je alvast verklappen dat ALLE artikelen in de aanbieding gaan bij Painting Expert. Wil jij als allereerste weten wanneer de aanbieding begint en wil jij als eerst profiteren van onze acties? Dan kun je je natuurlijk ook aanmelden via onze nieuwsbrief, of via onze Facebook Messenger chat.

Uiteraard kun je onze aanbieding ook bekijken op 29 november 2019 op de hierboven genoemde website.

Wat is Black Friday?

Black Friday is overgewaaid vanuit Amerika. Het is de dag na Thankgiving, een dag waarop miljoenen Amerikanen vrij hebben van het werk. Veel Amerikanen grijpen deze kans aan om alvast hun eerste inkopen te doen voor de aanstaande feestdagen in December.

In Nederland wordt Black Friday steeds populairder, waar in het verleden enkel de Mediamarkt aanbieden had op deze heugelijke dag kun je tegenwoordig bijna geen winkel meer voorbijlopen of ze hebben een leuke actie.

Wil jij met de feestdagen creatief schilderen, dan is Black Friday hét moment om jouw producten aan te schaffen bij www.paintingexpert.nl

Veelgestelde vragen

Waar komt Black Friday vandaan?

Voor het ontstaan van de naam Black Friday moeten we waarschijnlijk terug gaan naar Philidelphia, in het jaar 1965. De politie verwees naar de enorme drukte die er in de stad heerste op de dag na Thanksgiving, een soort link met zwarte zaterdag in Europa. Ook word er gedacht dat de dag na Thanksgiving winkels uit de rode cijfers en dus “in het zwart” zijn geraakt. Hoewel dit discutabel is, wijst dit op het enorme economische belang van Black Friday.

Hoe lang duurt Black Friday?

Dat verschilt per (web)winkel en organisatie. In principe is het de dag na Thanksgiving, op 29 november, Black Friday en zijn aanbiedingen 24 uur lang geldig. Sommige webwinkels laten je wat langer genieten van aanbiedingen en kiezen ervoor om een paar dagen ervoor of tot Cyber Monday kortingen aan te bieden.

Waarom Black Friday?

Black Friday, in het Nederlands “Zwarte Vrijdag”, is in de VS de dag na Thanksgiving Day. Veel mensen in Amerika hebben dan vrij en doen dan hun eerste kerstaankopen. Inmiddels is dit concept overgenomen door Nederlandse (web)winkeliers. Zo doen veel Nederlanders ook veel (kerst)inkopen tijdens Black Friday. Dit komt door de aanbiedingen van professionele (web)winkels.

Hoeveel korting Black Friday?

Dit verschilt per winkel of webwinkel. Veel winkeliers geven hoge aanbiedingen om klanten en fans te laten profiteren van deze belangrijke dag. Voor de meeste producten geldt dat ze rest van het jaar niet goedkoper worden aangeboden dan op Black Friday. Voor consumenten is het dan ook een mooie gelegenheid om gebruik te maken van interessante aanbiedingen op Black Friday

Gratis en een snelle verzending

Altijd gratis verzending voor onze klanten

Winkelwagen