Schilderen op nummer voor een kind: assortiment voor kinderen
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis 🚚
Gratis cadeau van €25 bij minimaal €50. Voeg hier toe 🎁
Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis 🚚
Gratis cadeau van €25 bij minimaal €50. Voeg hier toe 🎁

Schilderen op nummer voor een kind: assortiment voor kinderen

Schilderen op nummer voor je kind bestellen? Met ons assortiment voor kinderen vind je geweldige schilderen, die speciaal geschikt zijn om samen mee aan de slag te gaan. Bijvoorbeeld voor de kleinsten, die dankzij de eenvoudige schilderijen op een leuke manier kunnen gaan schilderen. En maak het ze iets moeilijker als ze ouder worden, om je kind daarmee op een leuke manier uit te dagen. Als je er ook zelf van houdt om af en toe even lekker ontspannen te schilderen. Of om ze leren om te gaan met de penselen en de verf, als leuke nieuwe hobby waarmee ze aan de slag kunnen.

Hoe je er ook gebruik van wilt maken, wij zorgen er met de kinderexemplaren voor het schilderen op nummer voor dat het een geweldige hobby wordt voor het hele gezin. Om de kinderen erbij te betrekken en er samen met hen voor te zorgen dat jullie op een creatieve manier aan de slag kunnen. Om de dieren te schilderen, met een eigen foto aan de slag te gaan of met een van de andere creatieve ontwerpen en ideeën die er beschikbaar zijn. Speciaal voor een kind en voor kinderen, waardoor je zeker weet dat het ook voor hen in ieder geval niet te moeilijk zal zijn.

Speciaal voor kinderen: samen aan de slag

Wil je samen aan de slag met het schilderen op nummer? De leeftijd van je kind bepaalt welke schilderijen er goed geschikt zijn:

 • Voor de kleinsten: vanaf 5 jaar
  Is je kleine net 5 jaar geworden, maar al ontzettend creatief? Dan is het een geweldig moment om te starten met het schilderen op nummer. Nog niet te moeilijk natuurlijk, door het juist heel eenvoudig en toegankelijk te houden. Met een paar kleuren verf en relatief grote vlakjes. Netjes op nummer, om daarmee samen aan de slag te gaan.

  Tip: zorgen voor een mooi resultaat? Het is een goed idee om het samen te doen, om je kleine te leren hoe het schilderen op nummer voor kinderen werkt.

 • Schilderen op nummer voor grotere kinderen: 7 en 8 jaar
  Wordt je kleine al wat ouder en merk je dat ze het leuk vinden om zelf aan de slag te gaan met het schilderen op nummer? Een aantal van de platen is goed geschikt voor kinderen van zo’n 7 tot 8 jaar. Als ze al een beetje geduld op kunnen brengen en er graag zelfstandig mee aan de slag willen. Omdat ze echt wel weten hoe het moet en daar jouw hulp natuurlijk niet bij nodig hebben. Denken ze, en zullen ze in sommige gevallen ook echt laten zien. Met het schilderen op nummer voor kinderen, omdat ze dit op die leeftijd goed onder de knie beginnen te krijgen.

 • Meer uitdaging voor je kind: 9 tot 12 jaar
  En zoek je al wat meer uitdaging in het schilderen op nummer voor een kind? Dan heb je de keuze uit een assortiment voor kinderen van 9 tot 12 jaar. Waarmee ze goed aan de slag kunnen en die al wat moeilijker zijn. Door het grotere aantal soorten verf en de kleinere vlakjes. Die erom vragen om wat meer nauwkeurig te werken, waardoor dit af en toe lastiger zal zijn dan ze hadden gedacht. Zorg er dus voor dat je af en toe even gaat kijken, om te helpen of gewoon om te zien of het nog steeds zo’n leuke en creatieve hobby is.

Tip: benieuwd welke schilderijen goed geschikt zijn als je met jouw kind wilt gaan schilderen? Vraag het onze experts. Neem contact op, dan vertellen we je er graag mee over en zorgen we ervoor dat jullie samen op een leuke manier aan de slag kunnen. 

We zorgen er met het brede assortiment schilderen op nummer voor jouw kind voor dat je voor iedere leeftijd iets kunt vinden. Voor als ze echt jong zijn en er graag mee aan de slag willen en voor op het moment dat ze al wat ouder beginnen te worden. Zodat je de leuke schilderijen met ze mee kunt laten groeien, om op die manier steeds een goede keuze te maken.

Schilderen op nummer voor een kind: assortiment voor kinderen

Eigen foto schilderen: hoe werkt dat?

Wil je de kinderen op een leuke manier verrassen met het schilderen op nummer? Ontzettend leuk is het om met een eigen foto aan de slag te gaan. Van henzelf of van het hele gezin. Zodat ze de betrokkenheid voelen en je er eigenlijk altijd bij kunt zijn, zelfs als ze heel stellig besluiten om vooral zelf te gaan schilderen.

De eigen foto is onder andere goed geschikt om mee te beginnen. Om te ontdekken hoe leuk het schilderen op nummer is. En om zelf te ervaren dat het niet heel moeilijk hoeft te zijn. Als je de verschillende soorten verf gebruikt aan de hand van de nummers. Waarvoor we natuurlijk de juiste penselen meeleveren, waardoor het nergens aan ontbreekt en ook jouw kind op een leuke manier aan de slag kan.

Benieuwd hoe het schilderen op nummer werkt als je kiest voor een eigen foto? We leggen het je uit aan de hand van een paar duidelijke stappen:

 • Formaat
 • Upload foto
 • Afrekenen en ontvangen

1. Formaat

Het schilderen op nummer met een eigen foto begint met het formaat. Dat geldt voor kinderen en voor volwassenen. Waarbij we voor kinderen altijd adviseren om het formaat niet te groot te kiezen. Dat heeft deels te maken met de resolutie van de foto, net als met de kleinere armpjes die het anders lastig maken om overal goed bij te komen.

Denk eerst na over de vorm van de foto. Is het een vierkante foto of een rechthoek? Houd daar rekening mee bij de keuze voor het formaat. En kies dat vervolgens niet groter dan zo’n 40x40cm of 50x50cm. Op die manier voorkom je dat het geheel te groot wordt om overal goed bij te kunnen komen, waardoor de lol voor een kind er over het algemeen snel af is.

Tip: wil je het makkelijker maken voor jouw kind? Kies voor het schilderen op nummer met een eigen foto in 30x40 centimeter. Op die manier is er sprake van 24 kleurtjes, in plaats van de bij ons gebruikelijke 36 voor de andere modellen. Dat maakt het net wat makkelijker om daarmee aan de slag te gaan, zodat je kleine eenvoudig zorgt voor een mooi resultaat.

2. Upload foto

Vervolgens is het belangrijk om de foto te uploaden. Je kunt daarvoor in principe iedere foto gebruiken die je wilt. Van jouw kind of de kinderen, net als van jezelf en natuurlijk ook van iets heel anders. Om op een leuke manier te gaan schilderen op nummer, waarbij wij ervoor zorgen dat je het geheel snel van ons ontvangt.

Zorg er uiteraard wel voor dat de foto goed scherp is. Op die manier kunnen we het omzetten naar het canvasdoek, zodat jouw kind of de kinderen er op een creatieve wijze mee aan de slag kunnen.

3. Afrekenen en ontvangen

Na het uploaden van de foto heb je de mogelijkheid om het geheel toe te voegen aan de winkelwagen. Door online af te rekenen en jouw bestelgegevens in te voeren kunnen we ermee aan de slag. We zorgen voor een vlotte levering op jouw adres, om je kleine mee te verrassen en samen te gaan schilderen op nummer. Of om het samen uit te pakken en je kleine aan de slag te laten. 

Je ontvangt van ons zowel het canvasdoek als 5 premium penselen en 24 of 36 kleuren verf. Daarnaast leveren we een voorbeeld op A4-papier mee en leveren we het geheel natuurlijk in een stevige kartonnen verpakking. Zo heb je alles tot je beschikking voor het schilderen op nummer met een kind. Met een eigen foto, die het voor de kinderen heel leuk maken om daarmee aan de slag te gaan.

Tip: wil je de kinderen verrassen met een eigen foto voor het schilderen op nummer? Houd er rekening mee dat het ongeveer 10-15 werkdagen duurt totdat je die in huis hebt.

Voordelen bij Painting Expert

Het schilderen op nummer voor kinderen pakken we op dezelfde manier aan als voor volwassenen. Dat betekent dat je gewoon gebruik kunt maken van de bij ons gebruikelijke 36 kleuren, behalve als je het kleinste formaat speciaal voor een kind bestelt (je krijgt dan 24 kleuren).

Bovendien zorgen we voor een stevige verpakking en zullen we de foto natuurlijk zorgvuldig en vertrouwelijk behandelen. Daarnaast hebben we al meer dan 10.000 klanten geholpen met het schilderen op nummer, waardoor we ook jou en de kinderen daar graag mee van dienst zijn.

Tip: heb je een liggende foto die je wilt gebruiken om de kinderen te laten schilderen op nummer? Zelfs dat is geen probleem, we kunnen het gewoon voor je aanpassen. We zorgen ervoor dat we de foto netjes omzetten, waardoor je kleine er toch op een leuke manier mee aan de slag kan.

3 mogelijkheden voor schilderen op nummer

Het schilderen op nummer voor kinderen bestellen en benieuwd naar de manier waarop je het pakket kunt laten leveren? Je hebt daarvoor net als bij volwassenen 3 mogelijkheden:

 • Zonder de lijst
  Wil je de kinderen graag laten schilderen op nummer, zonder dat je het resultaat mooi op wilt hangen? Of heb je zelf een lijst die je daarvoor wilt gebruiken? In een aantal gevallen kun je de schilderijen zonder lijst bestellen. Exclusief lijst betaal je natuurlijk een scherpe prijs en heb je vervolgens de volledige flexibiliteit. Zodat je zelf bepaalt hoe je jouw kind laat schilderen op nummer.

 • Met een lijst
  Wil je het canvas bestellen met een houten lijst? Dat kan! We leveren je het canvasdoek en de houten lijst standaard los van elkaar aan. Je kunt de frames in elkaar klikken en vervolgens het canvas spannen. Op die manier breng je de verschillende onderdelen bij elkaar, waarmee er een prachtig schilderij voor aan de muur ontstaat. Een uitstekende keuze als je het schilderwerk van jouw kleine op wilt hangen. Mooi voor in de woonkamer, bij de kinderen op de slaapkamer of op een andere plek in huis die je daarvoor in gedachten hebt.

 • Op de lijst gemonteerd
  Zie je het niet zitten om zelf de frames in elkaar te zetten en het doek te spannen? Geen probleem, je kunt er in plaats daarvan ook voor kiezen om het geheel alvast op de lijst te laten monteren. Daarmee zorgen we ervoor dat je het pakket alleen maar hoeft uit te pakken. Jouw kleine kan meteen beginnen met schilderen op nummer. Heel handig voor kinderen, omdat die natuurlijk niet het geduld hebben om het geheel eerst in elkaar te (laten) zetten.

Uitgebreid assortiment

Benieuwd naar ons assortiment voor kinderen? Het schilderen op nummer voor een kind kan met een eigen foto, net als met een aantal andere mooie ontwerpen.

Ontdek bijvoorbeeld de gekleurde leeuw, net als de olifant of een aap. Het zijn voorbeelden van populaire dieren, waar de kinderen over het algemeen graag mee aan de slag gaan. Om op een bijzondere manier te schilderen en er daarmee voor te zorgen dat ze hun creativiteit en fantasie de vrije loop kunnen laten gaan. Natuurlijk aan de hand van de nummers in de vakjes, waardoor het schilderen gelukkig niet moeilijk hoeft te zijn.

Schilderen op nummer voor een kind: assortiment voor kinderen

Zoek je naar mogelijkheden voor het schilderen op nummer voor een kind? Bekijk het complete assortiment en ontdek op die manier waar je ze mee aan de slag kunt laten. Op een leuke en creatieve manier. Samen met jou, onderling of gewoon zelf. Als geweldige nieuwe hobby, waarmee de kinderen misschien wel ontdekken dat ze op een heel creatieve wijze in elkaar zitten.

Schilderen op nummer voor een kind: assortiment voor kinderen