Deze site heeft beperkte ondersteuning voor je browser. We raden aan over te schakelen op Edge, Chrome, Safari, of Firefox.

Op werkdagen voor 23:59 besteld, morgen in huis 🚚
Gratis cadeau van €25 bij minimaal €50. Voeg hier toe 🎁

Morgen snel thuis geleverd

Voor 23:59u besteld, morgen in huis

Snelle en gratis levering

Altijd gratis verzending in Nederland en België

Tevreden klanten

Geweldige klantbeoordelingen: 9,2/10

Schilderen op nummer met Frame

Het schilderen op nummer assortiment met een frame. Klik op een afbeelding en kies vervolgens voor een ''Op lijst gemonteerd''. Het canvas wordt dan met een prachtige lijst met onze bezorgers naar jou toegestuurd!

Leeftijd
Afmeting - Exclusief Frame
Afmeting - Met Frame
Prijs
 
 
 
-

Schilderen op nummer met een frame? Het is de mooiste manier om het schilderij dat je maakt af te werken. Het frame of de lijst er omheen zorgt ervoor dat het een waar kunstwerk wordt, waarmee je niet anders dan het een mooie plek in huis geven. Hang het op in de woonkamer, in de slaapkamer of bijvoorbeeld in de gang. Op die manier kun je er zelf iedere dag naar kijken en zorg je er bovendien voor dat zoveel mogelijk anderen het zien.

Wij begrijpen dat je jouw werk graag wilt inlijsten. Je mag er trots op zijn, zowel als het je eerste is als wanneer je er al wat meer ervaring mee hebt en de werken steeds mooier worden. Jouw werk verdient een mooi frame of een goede lijst, waarmee je het schilderen op nummer tot veel meer maakt dan zomaar een hobby waar je af en toe wat tijd insteekt.

Met het schilderen op nummer heb je er misschien wel een heel fijne hobby bij, die je waarschijnlijk iedereen aan kunt raden. En hoe zorg je ervoor dat ook anderen er enthousiast van worden? Juist, met een frame of een lijst er omheen die ervoor zorgt dat het alle tijd en moeite meer dan waard is geweest. Zo zorg je voor een prachtig geheel, waar je trots op kunt zijn en waar je anderen bovendien mee kunt inspireren.

Schilderen op nummer met frame: In drie verschillende afmetingen

Wil je graag een klein schilderij schilderen, gaat het je om een groter exemplaar of mag het wat jou betreft zo groot mogelijk? In alle drie die gevallen kun je het schilderij om te gaan schilderen op nummer gewoon online bestellen. Meteen met het frame erbij, zodat je bovendien zeker weet dat dit goed past. Je bestelt online de maat die je zoekt met een frame. Wij leveren de lijst dan mee, waardoor het niet nodig is om daar zelf nog naar op zoek te gaan.

Dat geldt voor alle schilderijen op nummer voor volwassenen, net als bij die voor de kinderen en ook die met een eigen foto. We kennen de afmetingen van het doek en daarmee jouw schilderij, waardoor we ook de juiste lijst erbij kunnen doen. Zo zorgen we ervoor dat je jouw werk in kunt lijsten, om er trots op te kunnen zijn dat je wat moois voor aan de muur hebt hangen.

En ben je benieuwd wanneer je het frame of de lijst van het schilderen op nummer kunt gebruiken? We snappen dat je die er het liefst meteen omheen zou doen, zodra je begint en de eerste kleuren op het doek zitten. Om de lijst niet per ongeluk te schilderen en die bovendien niet te beschadigen is het toch beter om daar nog heel even mee te wachten. Zorg ervoor dat je het hele schilderij af hebt, dat je dit goed laat drogen en dat je het doek eventueel nog even glad strijkt. Daarna kun je de lijst er omheen doen, zodat je met het frame het schilderij op nummer helemaal compleet kunt maken.

Dieren voor aan de muur: Schilderen op nummer

Houd je van dieren aan de muur en zou je die het liefst inlijsten? Het kan met het schilderen op nummer met een frame. Bijvoorbeeld als je blij wordt van een mooie kat of een leuke hond aan de muur, net als wanneer je graag iedere dag zou kijken naar een tijger of een leeuw. En gaat het je om heel kleine dieren of juist de grote dieren die je niet zomaar in het wild zal tegenkomen? Wij helpen je graag inspiratie op te doen met wat er allemaal beschikbaar is.

Met de dieren die je kunt schilderen zorg je iedere keer voor een ander mooi exemplaar. Dus ben je gek op een van de dieren of wil je de olifanten afwisselen met bijvoorbeeld een giraf of een ander dier uit Afrika? Wij bieden je online alle mogelijkheden, waarmee jij ervoor zorgt dat je zelfs een hele dierentuin bij elkaar kunt schilderen. En je kunt ze dankzij de frames voor het schilderen op nummer allemaal inlijsten, waarmee ze allemaal een mooi plekje bij jou aan de muur verdienen. 

Landschappen om in te lijsten: Schilderen met frame

Ben je wel eens ergens geweest waar je dacht dat je het landschap het liefst in zou lijsten? Zowel in Nederland als in het buitenland zijn er allerlei mooie landschappen te vinden. Het liefst zou je er meteen een lijst omheen doen, al valt dat natuurlijk niet mee. In plaats daarvan kun je online de schilderijen op nummer van de natuur en de landschappen bestellen, waarmee je wel de kans hebt om daar een frame bij te kopen. Zo zorgen we ervoor dat je de basis legt voor een schilderij, waarvan jij de kleuren op het doek kunt aanbrengen.

Geniet van de momenten waarop je schildert en geniet bovendien van het mooie landschap, door daar als het ware over uit te kijken terwijl je op dat moment nog gewoon thuis bent. Wij zorgen ervoor dat jij het gevoel kunt krijgen een andere wereld binnen te stappen, zeker op het moment dat je verder komt met het schilderij waar je aan werkt. Zo zorg je ervoor dat het landschap op ieder moment van de dag de moeite waard is. Dankzij jouw schilderij en het mooie frame dat je daarbij bestelt, om je werk met trots in de woonkamer of op een andere plek in huis op te hangen.

Kunst die je zelf schildert met een frame

Houd je van de kunst zoals die in een museum hangt, maar vind je het veel te duur om die aan te schaffen of ga je het liefst voor de echte meesterwerken? In de beide gevallen is het een goed idee om daar gewoon zelf mee aan de slag te gaan. En we begrijpen dat dat niet meevalt als je er geen ervaring mee hebt. Daarom kun je de schilderijen gewoon op nummer maken, inclusief frame om er bovendien een mooie lijst omheen te doen. Zo zorgen wij ervoor dat je aan de slag kunt met een schilderij op nummer dat pure kunst vormt. Het is de mooiste manier om je creatief te uiten, met tot resultaat een schilderij dat zo uit het museum lijkt te komen en absoluut een plek bij jou in huis verdient.

En ben je benieuwd welke mogelijkheden je hebt met het schilderen op nummer met een frame als je kiest voor kunst? Je schildert bijvoorbeeld zelf aan Het Melkmeisje of aan De Nachtwacht. Zo zorg je ervoor dat je een van de meesterwerken aan de muur kunt hangen, net als met de werken zoals het Meisje met de Parel en de Zonnebloemen in een Vaas.

Waar je ook naar op zoek bent binnen de kunst, wij zorgen ervoor dat je kunt werken aan de meesterwerken die je normaal gesproken op geen enkele manier bij jou aan de muur krijgt. Met een frame of een lijst, die ervoor zorgt dat je hoe dan ook werkt aan een mooi schilderij op nummer.

Schilderen op nummer met frame

Wil je schilderen op nummer met een frame? Wij zorgen ervoor dat je de keuze hebt uit meerdere afmetingen en natuurlijk ons uitgebreide assortiment. Zo kun je er op een leuke manier mee aan de slag, zowel voor het eerst als wanneer je dat al vaker hebt gedaan. Dus ben jij fan van het schilderen op nummer? En wil je de werken die je zelf maakt graag mooi inlijsten? Wij zorgen ervoor dat je een frame bij de schilderijen kunt bestellen.

Schilderen op nummer met frame

Veelgestelde vragen

 

Het kopen van een schilderen op nummer met frame koop je eenvoudig bij Painting Expert. Kies voor ‘’Op lijst gemonteerd’’ en je ontvangt een prachtig canvas met een frame eromheen. Bekijk hier alle schilderen op nummer met een frame

 

Bij Painting Expert ontvang je een frame dat 4 centimeter dik is. Je hebt de keuze uit een frame met de kleur zwart, wit en bruin. De schilderijen die al op een lijst zijn gemonteerd, zijn zwart. Bekijk hier alle schilderen op nummer met een frame

Gratis en een snelle verzending

Altijd gratis verzending voor onze klanten

Winkelwagen