Deel de leukste hobby! Vertel een vriend(in) 🎁
Achteraf betalen - KIYOH KLANTBEOORDELING 9.6/10 ⭐
Voor 23:59u besteld (ma-vr), morgen geleverd🚚
Achteraf betalen - KIYOH KLANTBEOORDELING 9.6/10 ⭐
Voor 23:59u besteld (ma-vr), morgen geleverd🚚

Deel de leukste hobby! Vertel een vriend(in) 🎁

Een Painting Expert pakket is een perfect cadeautje voor jezelf. Maar wist je dat je ook een cadeautje van ons kan krijgen?

Het enige wat je hoeft te doen is je vrienden uitnodigen om Painting Expert te proberen. Als een van hen via jouw link iets bestelt, krijg jij van ons 1000 Spaarpunten cadeau! 1000 Spaarpunten staat gelijk aan €10 korting.

Geluk vermenigvuldigd zich wanneer je het deelt. Daarom krijgen je vrienden ook een cadeau bij hun eerste bestelling. Zij krijgen 15% korting op hun gehele aankoop.

Hoe doe je dit?   

 1. Log in op jouw Persoonlijke account
 2. Klik op ''Verdien Punten''
 3. Scrol naar onder en deel je persoonlijke link via het Facebook, Twitter, Pinterest en E-mail icoontje of kopieer jouw unieke link! 

   Hoe kan een vriend(in) de kortingscode gebruiken? 

   De kortingscode krijgen zij te zien als ze jouw link gebruiken, op onze site komt er een venster waarin ze hun unieke code kunnen kopiëren. Je vriend(in) voert die unieke kortingscode in tijdens het afrekenen. Wij krijgen hiervan een melding. Daarna zorgen wij ervoor dat jij direct jouw Spaarpunten  ontvangt! 

   Maak jij ook iemand blij met hun unieke kortingscode? Share the love! 

   Wat zijn Spaarpunten ?

   Alle Painting Experts kunnen Spaarpunten sparen voor mooie beloningen! De meest gebruikte beloning is korting op een bestelling. Die korting kan oplopen tot wel 100 euro! Spaarpunten verdien je door dus bijvoorbeeld een vriend(in) uit te nodigen voor Painting Expert. Maar ook door simpelweg een account aan te maken of bijvoorbeeld de Facebook pagina te liken.

   Hoe kan ik mijn punten uitgeven?

   Dit hebben wij eenvoudig en duidelijk voor je gemaakt! Wanneer je op het tabblad ''Beloningen'' klikt, zal er een lijst met alle kortingen verschijnen waar je punten voor kan inwisselen. Waar wacht je nog op? Begin vandaag nog met sparen en nodig je vrienden uit!


   Schrijf een reactie

   Let op, opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

   Comment are moderated