ACHTERAF BETALEN (NL) - KLANTBEOORDELING: 9.3/10 - GRATIS CADEAU T.W.V €17,99 BIJ BESTEDING VANAF €50 🎁 Voeg hier uw cadeau toe
ACHTERAF BETALEN (NL) - KLANTBEOORDELING: 9.3/10 - GRATIS CADEAU T.W.V €17,99 BIJ BESTEDING VANAF €50 🎁 Voeg hier uw cadeau toe
Schilderen op nummer inlijsten

Schilderen op nummer inlijsten

Schilderen op nummer inlijsten

Oké je herkent het wel.. Je bent uren, dagen of soms maanden bezig met je schilderen op nummer. Al je energie en je stress zit erin en daar is het moment eindelijk.. HIJ IS KLAAR! Maak je de painting voor jezelf? Of geef je het liever cadeau aan je familie of vrienden? Precies! Dan werk je het helemaal mooi af met een lijst om je kunstwerk te laten schitteren.

We kregen veel de vraag van jullie waar je een lijst kan kopen voor je Schilderen op Nummer zonder er teveel geld aan kwijt te zijn.

Winkels

Heb je al rond gekeken in de winkels in je omgeving? Hieronder hebben wij een aantal tips van onze eigen schilderen op nummer!
Probeer het bij de HEMA, Action, IKEA of de kringloop bij jou in de buurt. Ze hebben verschillende maten qua lijsten.

Online Webshops

Vind je niks in de winkels in je buurt of zoek je liever vanuit je eigen huis? Probeer dan Bol.com, de online website van IKEA, Beslist.nl of Hornbach.nl. Daar vind je een overzicht van alle lijsten die nog in de collectie zijn.

Facebook Pagina

Het kan natuurlijk dat je ze niet in de winkels of op de online webshops kan vinden.. Dan zou ik je adviseren om het in de Facebook Pagina "Painting Expert" te vragen. Hier worden tips en tricks gegeven en komt ook de vraag over een lijst voor. Ben je nog geen lid? Word dan gelijk lid! 

Of.. Bestel ze bij Painting Expert

Ook wij verkopen frames die goed aansluiten op onze schilderijens die wij verkopen. Daarnaast kun je ze zelf een kleurtje geven, mocht je dat leuk vinden! Echter zijn de prijzen hiervan wel wat duurder in vergelijking met de Action. Klik hieronder om naar de houten frames te gaan.

Ga naar de frames


Schrijf een reactie

Let op, opmerkingen moeten worden goedgekeurd voordat ze worden gepubliceerd

Comment are moderated